Η δεύτερη θητεία του Λοβέρα και οι θέσεις που μπορεί να τον αξιοποιήσει ο Μαρτίνς

Ο Μάξι Λοβέρα ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό με τον Πέδρο Μαρτίνς να σκοπεύει να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Η δεύτερη θητεία του Λοβέρα και οι θέσεις που μπορεί να τον αξιοποιήσει ο Μαρτίνς

Ο Μάξι Λοβέρα επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά τον δανεισμό του στη Ρασίνγκ Κλουμπ και έχει μπροστά του μία μεγάλη ευκαιρία που καλείται να την αρπάξει. Για τον Αργεντινό ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε ξοδέψει το καλοκαίρι του 2019 4 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Ροζάριο Σεντράλ.

Ήταν μία επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, ένας παίκτης που τον είχε ζητήσει ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύοντας πολύ στο ταλέντο του. Θεωρούσε ότι ο Λοβέρα θα μπορούσε να εξελιχθεί και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αλλά και να στείλει στα ύψη την αξία του.

Η πρώτη χρονιά στον Πειραιά δεν εξελίχθηκε έτσι όπως θα την περίμενε ο Λοβέρα με τον Μαρτίνς να προσπαθεί να τον στηρίξει και να του δίνει χρόνο συμμετοχής. Ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποιούσε κατά κύριο λόγο τον 22χρονο ποδοσφαιριστή στα άκρα της επίθεσης. Κυρίως τον έβαζε στην αριστερή πλευρά, ενώ σπάνια είχε παίξει πίσω από τον επιθετικό.

Στη Ρασίνγκ Κλουμπ ο Μάξι Λοβέρα επίσης κατά κύριο λόγο έπαιζε στα άκρα. Τις περισσότερες φορές, ωστόσο αγωνίστηκε στην δεξιά πλευρά της επίθεσης, ενώ κάποιες έπαιξε και ως δεύτερος επιθετικός. Έχει ενδιαφέρον, όμως, να δούμε πως σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει ο Πέδρο Μαρτίνς σε αυτή τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό. Για τον Αργεντινό αυτή τη στιγμή υπάρχει χώρος και στα άκρα και πίσω από τον επιθετικό.