Ιωνικός: Φιλικό στη μνήμη του Πέτρου Γιάμαλη

Οι παλαίμαχοι του Ιωνικού θα δώσουν φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη μνήμη του άτυχου φιλάθλου της ομάδας Πέτρου Γιάμαλη που σκοτώθηκε στο δυστύχημα στον ΗΣΑΠ στις 16 Νοεμβρίου

Ιωνικός: Φιλικό στη μνήμη του Πέτρου Γιάμαλη

Φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, στη μνήμη του αδικοχαμένου Πέτρου Γιάμαλη.

Πρόκειται για τον 41χρονο εργάτη, που είχε σκοτωθεί σε δυστύχημα στον ΗΣΑΠ στις 16 Νοεμβρίου και ο οποίος υπήρξε ένθερμος φίλος του Ιωνικού.

ΗΣΑΠ: Δυστύχημα με έναν νεκρό και τραυματίες στον Άγιο Νικόλαο - Συγκρούστηκαν βαγόνια (vid)

Έτσι, οι παλαίμαχοι της ομάδας της Νίκαιας θα αντιμετωπίσουν του εργαζόμενους ποδοσφαιριστές της ΣΤΑΣΥ, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Α.Ο. Ιωνικός Νικαίας χαιρετίζει την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ των παλαίμαχων του Ιωνικού και των Εργαζομένων ποδοσφαιριστών της ΣΤΑΣΥ.

Μια όμορφη πρωτοβουλία για ένα τραγικό και άδικο χαμό όπως ο χαμός κάθε εργαζόμενου κατά την ώρα της δουλειάς του λόγω λαθών και παραλείψεων τρίτων.

Τη Δευτέρα, λοιπόν, 10 Ιανουαρίου και ώρα 19.15 στο "Παντελής Νικολαΐδης" θα είμαστε εκεί, και καλούμε τον κόσμο της Ομάδας να δώσει το "παρών", πρώτα απ’ όλα για να τιμήσουμε τη μνήμη του δικού μας Πέτρου και αφετέρου για να διατρανώσουμε ότι δε θα ανεχθούμε κανένας άλλος Πέτρος να βρεθεί εκτεθειμένος σε παρόμοια κατάσταση».