Βατσλίκ: «Πρωτάθλημα και πρόκριση με Αταλάντα»

Ο Τόμας Βατσλίκ έδωσε το σύνθημα για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.

Βατσλίκ: «Πρωτάθλημα και πρόκριση με Αταλάντα»

Οι διακοπές των Χριστουγέννων ολοκληρώθηκαν και οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στη δράση. Άπαντες ετοιμάζονται για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους και ο Τόμας Βατσλίκ έστειλε το μήνυμα του μέσω των social media.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας έδωσε το σύνθημα για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας χρονιάς και ευχήθηκε να πάρει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και την πρόκριση επί της Αταλάντα.

Αναλυτικά ο Τόμας Βατσλίκ έγραψε:

«Καλή χρονιά σε όλους. Ελπίζω να απολαύσατε τις τελευταίες μέρες της περσινής χρονιάς και να τις γιορτάσατε όπως πρέπει!

Μετά από συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου, μπόρεσα να φύγω νωρίτερα από την ομάδα, καθώς μου έδωσαν μερικές επιπλέον μέρες άδειας. Η οικογένειά μου και εγώ το εκμεταλλευτήκαμε ταξιδεύοντας στο Ντουμπάι, εκεί όπου γιορτάσαμε την Πρωτοχρονιά μαζί με τον πρώην συμπαίκτη μου στη Βασιλεία και μέλος της εθνικής ομάδας, Μάρεκ Σουχί και την οικογένειά του.

Ο ερχομός του νέου έτους συνδέεται και με τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς, και έχω αρκετές! Τον Φεβρουάριο, ο Ολυμπιακός και εγώ θα αντιμετωπίσουμε την πρώτη πρόκληση με τους διπλούς αγώνες στο Europa League με αντίπαλο την Αταλάντα, και θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο!

Τον Μάρτιο, η εθνική Τσεχίας μας περιμένει να παίξουμε στα play-offs του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάτι, που θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά θα ήθελα πολύ να προκριθούμε!

Φυσικά και θέλω να κατακτήσω έναν τίτλο πρωταθλήματος, τον οποίο δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω στην Ισπανία. Με την έλευση του καλοκαιριού, ανυπομονώ να αντιμετωπίσουμε τις κορυφαίες ομάδες του League of Nations, όπου θα αντιμετωπίσουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Όμως πάνω από όλα, εύχομαι να παραμείνω υγιής και η κατάσταση αναφορικά με τον κορονοϊό να βελτιωθεί και εμείς και οι φίλαθλοι να μην χάσουμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα όπως συνέβη τώρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ Εφήβων».