Σα να μην υπάρχουν κρούσματα και... +11

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ξέρει το πρόγραμμά του λόγω covid αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αλλάζει πλάνο δουλειάς και δεν κοιτάζει διαφορές. 

Σα να μην υπάρχουν κρούσματα και... +11

Με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της έξαρσης του κορονοϊού ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει κάτι στο οποίο ξεχωρίζει από τις άλλες ομάδες και είναι ένας από τους λόγους που υπερέχει: προγραμματισμό. Ούτε αν θα παίξει με Απόλλωνα και Αστέρα είναι σίγουρος ούτε με πόσο κόσμο και αν γενικά θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες. Εν ολίγοις είναι και αυτός εγκλωβισμένος σε μία αναπόφευκτη αναστάτωση.

Δεν είναι εύκολο για έναν προπονητή και μία ομάδα, η οποία μάλιστα έχει και σημαντικές απουσίες λόγω του Κόπα Άφρικα, να δουλέψει έτσι όπως ακριβώς πρέπει. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι το κάνει. Λειτουργεί με βάση τον προγραμματισμό που υπήρχε και περιμένει τα ματς που είναι μπροστά ώστε να τα διαχειριστεί αναλόγως.

Γι' αυτό και τα ρεπό δεν υπήρξαν ούτε την Πρωτοχρονιά από τον Μαρτίνς που έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουν τις ομάδες, με βάση το καλεντάρι. Ασχέτως αν θα αναβληθούν κάποια ματς. Να προσέξουν πολύ και να αποφύγουν οτιδήποτε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία τους αυτή την εποχή. Και φυσικά σε ό,τι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα να βγάλουν από το μυαλό τους τη μεγάλη απόσταση που έχουν αποκτήσει.

Ο Ολυμπιακός δουλεύει αυτές τις μέρες για να παίξει την Τετάρτη (5/1) με τον Απόλλωνα και την Κυριακή (9/1) με τον Αστέρα. Και να διατηρήσει ή να αυξήσει τη διαφορά στη βαθμολογία, βάζοντας και νέους παίκτες στο βασικό πλάνο. Και τον Μανωλά κάποια στιγμή και άλλους που δεν έχουν παίξει πολύ.

Για ό,τι περνάει από το δικό του χέρι και για ό,τι αφορά την ομάδα του, ο Μαρτίνς κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει. Μακάρι να μην αλλάξει κάτι, γιατί αυτό που πρέπει να έχει από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός όσο πλησιάζουν οι αγώνες με την Αταλάντα είναι καλός ρυθμός και ψυχολογία. Δίχως απρόοπτα και απρόσμενες αλλαγές.