Δυναμικό «μπάσιμο» της Τράμπζονσπορ για Αζαρόβι που έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό

Ο 20χρονος Γεωργιανός αριστερός μπακ Ιρακλί Αζαρόβι που έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό, φέρεται να έχει μπει ξανά για τα καλά στο... μάτι της Τράμπζονσπορ.

Δυναμικό «μπάσιμο» της Τράμπζονσπορ για Αζαρόβι που έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό

Ο Ιρακλί Αζαρόβι βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα, καθώς είναι ένας από τους αριστερούς μπακ που έχει πέσει στο τραπέζι για να αποτελέσει μία από τις προσθήκες των Πειραιωτών τον Ιανουάριο. Κυρίως για να αποτελέσει το «μπακ απ» του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο 20χρονος αριστερός μπακ είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει από «φρέσκο αίμα» η Γεωργία, καθώς μέσα σε έναν χρόνο από τα... αζήτητα, βρέθηκε να παίρνει πρωτάθλημα με την Ντιναμό Μπατούμι και να έχει 6 συμμετοχές με την Εθνική ανδρών.

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα στην Τουρκία ότι η Τράμπζονσπορ που τον ήθελε και το καλοκαίρι (σ.σ. η Ντιναμό Μπατούμι είχε πει «όχι» στους Τούρκους σε πρόταση 1,2 εκ. Ευρώ), έχει αποφασίσει να κάνει μία νέα προσπάθεια για να τον κάνει δικό της στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι πληροφορίες λοιπόν από την γειτονική χώρα αναφέρουν ότι το έχουν πάρει απόφαση στην Τραπεζούντα να κάνουν την κίνησή τους για να προλάβουν τον Ολυμπιακό!

Ο ύψος 1,79μ. μπακ έχει αγωνιστεί φέτος σε 42 παιχνίδια και έχει 4 γκολ και 5 ασίστ. Το δε συμβόλαιό του με την Ντιναμό Μπατούμι λήγει τον Δεκέμβριο του 2022, αλλά οι Γεωργιανοί σκοπεύουν να του κάνουν πρόταση ανανέωσης, έτσι ώστε να έχουν πάτημα για να διεκδικήσουν περισσότερα χρήματα από μία ενδεχόμενη πώλησή του, είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι.