Μπακασέτας: «Αξίζει μία ομάδα σαν την ΑΕΚ να έχει το δικό της γήπεδο»

Τη σιγουριά του για τη βελτίωση της ΑΕΚ εξέφρασε ο Τάσος Μπακασέτας.

Μπακασέτας: «Αξίζει μία ομάδα σαν την ΑΕΚ να έχει το δικό της γήπεδο»

Ο Τάσος Μπακασέτας μπορεί να είναι πλέον παίκτης της Τραμπζονσπόρ, ωστόσο ποτέ δεν πρόκειται να σταματήσει να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ. Ο 28χρονος διεθνής με της δηλώσεις του στο Open Sport του OPEN εξέφρασε τη... ζήλεια του για τους παίκτες της Ένωσης που από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται στην «Αγιά Σοφιά-Opap Arena»,

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Επειδή έχω ζήσει την ομάδα και σε πολύ ωραίες στιγμές και σε ένα ΟΑΚΑ γεμάτο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά και στο ματς με την Μπενφίκα που η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή, πιστεύω ότι τώρα θα είναι ακόμη καλύτερη. Με την καλή έννοια ναι τους ζηλεύω γιατί θα είναι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και αξίζει μία ομάδα σαν την ΑΕΚ να έχει το δικό της γήπεδο. Θα μου άρεσε να παίξω, θα ήταν ωραίο συναίσθημα»

Ακόμη φάνηκε σίγουρος για τη βελτίωση της πρώην ομάδας του στο μέλλον, επισημαίνοντας: «Η ομάδα έχει μπει σε ένα καλό πλάνο σε ό,τι αφορά τους παίκτες που έχει, απλά είναι θέμα χρόνου. Πιστεύω ότι τον επόμενο χρόνο η ΑΕΚ μπορεί να κάνει τη διαφορά με τους παίκτες που έχει και τους παίκτες που θα έρθουν.