ΑΕΚ: Κανονικά στις προπονήσεις ο Στάνκοβιτς

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς καμία ενόχληση επιστρέφοντας σε φουλ δράση 3 εβδομάδες μετά την επέμβαση στο γόνατό του

ΑΕΚ: Κανονικά στις προπονήσεις ο Στάνκοβιτς

Μια ευχάριστη εξέλιξη περιελάμβανε η σημερινή (2/1) προπόνηση της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα.

Συγκεκριμένα ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς επανεντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα ξεπερνώντας σε απόλυτο βαθμό το πρόβλημα που είχε στο γόνατο και το οποίο τον υποχρέωσε να υποβληθεί σε μια μικρή επέμβαση.

Ο Στάνκοβιτς, μάλιστα, συμμετείχε κανονικά και στο διπλό. Είναι μάλιστα, χαρακτηριστικό πως επέστρεψε στο ελάχιστο όριο, πολύ λίγο πάνω από τις 3 εβδομάδες, όπως είχε συμβεί και με τον Λιβάι Γκαρσία.

Από εκεί πέρα εκτός των Λάτσι, Μιτάι, Κοσίδη, με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν και οι Μουστακόπουλος, Κορνέζος. Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως Λάτσι, Μιτάι, Κοσίδης ούτως η άλλως έκαναν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ενώ προστέθηκαν και οι Μουστακόπουλος και Κορνέζος ενώ με την πρώτη ομάδα προπονείται και ο Χατζηεμμανουήλ.

Ο λόγος που συνέβη αυτό, είναι να αντιμετωπισθούν πιθανά προβλήματα με κρούσματα και να υπάρχει μεγαλύτερη βάση επιλογής από τον Αργύρη Γιαννίκη.