Έκλεισε ο κύκλος του...

Ο Φελίπε Πάρντο έδειξε και στο β' στάδιο προετοιμασίας ότι δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που του ζητάει ο προπονητής παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε.

Έκλεισε ο κύκλος του...

Τον Πάρντο κανένας δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για αδιαφορία. Και όποιος τον κατηγορήσει θα έχει... προηγούμενα μαζί του!

Ο Κολομβιανός ωστόσο που ήταν εξ αρχής σε μία δύσκολη θέση, δείχνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Μπορεί να ακούγεται σκληρό, μπορεί σε κάποιους ο Πάρντο να θεωρείται ότι μπορεί να δώσει τις λύσεις που ζητούν οι “ερυθρόλευκοι” από τα “φτερά”, ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι περίμενε περισ΄σοτερα πράγματα να δει στην προετοιμασία.

Αυτή τη στιγμή μοιάζει σαν να έχει κλείσει ο κύκλος του στον Ολυμπιακό. Απλώς, εδώ υπάρχει μία... λεπτομέρεια. Μία λεπτομέρεια που έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες.

Κι αν δεν προκύψει κάτι στην πορεία του καλοκαιριού, τότε δεν αποκλείεται στο τέλος να σωθεί μόνο και μόνο επειδή δεν θα έχει έρθει μία ομάδα να καταθέσει μία σοβαρή πρόταση για να κάνει δικό της τον παίκτη. Άλλωστε, και πέρσι ήταν προς πώληση, αλλά η Τράμπζονσπορ ήθελε να τον πάρει τσάμπα...