Ολυμπιακός: Πριν από τον «καυτό» Φλεβάρη, ο... «καυτός» Γενάρης!

Δεν σκέφτεται ακόμη τον Φεβρουάριο με τα ντέρμπι στην Ελλάδα και την Αταλάντα ο Πέδρο Μαρτίνς καθώς ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο πρόγραμμα και τον Ιανουάριο. 

Ολυμπιακός: Πριν από τον «καυτό» Φλεβάρη, ο... «καυτός» Γενάρης!

Έχει επισημανθεί πόσο δύσκολο θα είναι το πρώτο δίμηνο του νέου έτους για τον Ολυμπιακό και ειδικά ο Φεβρουάριος, εντός του οποίου υπάρχουν τα δύο ευρωπαϊκά ματς με την Αταλάντα, το ντέρμπι με την δεύτερη ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, αλλά και ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου με ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

Για να φτάσει, όμως, έως εκεί ο Ολυμπιακός πρέπει να βαδίσει όπως πρέπει τον Ιανουάριο. Διότι μέσα σε αυτόν τον πρώτο μήνα του 2022 οι πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα έχουν μπροστά τους πέραν των άλλων και τα ματς με τον Παναιτωλικό, στα οποία θα πρέπει να δείξουν συνέπεια και ανωτερότητα έτσι ώστε να φτάσουν να έχουν ημιτελικούς αγώνες ντέρμπι τον Φλεβάρη και τον Μάρτη.

Επιπλέον ο Ολυμπιακός θα κληθεί να παίξει δύο εκτός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος μέσα στον Ιανουάριο, αυτά με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Με πολύ δύσκολες αποστολές για να διατηρηθεί αφενός το αήττητο και αφετέρου το εκπληκτικό σερί των εκτός έδρας νικών στη φετινή σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θα παίξουν επίσης (αν πρώτα ο Θεός γίνει το ματς) την Τετάρτη (5/1) με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχουν να φιλοξενήσουν δύο από τις καλύτερες ομάδες της Super League, τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ποιός Φλεβάρης, λοιπόν; Αργεί! Αυτό σκέφτεται και ο Μαρτίνς και γι΄αυτό μαζεύει καθημερινά μέσα στις γιορτές τα πρωινά τους παίκτες του στον Ρέντη για δυνατές προπονήσεις...