Η απάντηση του ατζέντη του Μπιόρκαν για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Ο Νορβηγός αριστερός μπακ Φρέντρικ Άντρε Μπιόρκαν συνεχίζει στην Χέρτα Βερολίνου και ο ατζέντης του απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Η απάντηση του ατζέντη του Μπιόρκαν για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Το όνομα του Φρέντρικ Άντρε Μπιόρκαν είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε σενάρια για τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια, από πέρσι το καλοκαίρι ο Νορβηγός αριστερός μπακ εμφανιζόταν ως ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των Πειραιωτών.

Είναι γέννημα-θρέμμα της περιοχής Μπόντο, «προϊόν» της ακαδημίας της πρωταθλήτριας Νορβηγίας Μπόντο Γκλιμτ και ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του νορβηγικού ποδοσφαίρου.

Πριν από έναν μήνα άνοιξε τα φτερά του και πήρε μεταγραφή στην Χέρτα Βερολίνου, στην οποία θα ανήκει και επισήμως από 1η Ιανουαρίου.

Ο ατζέντη τους Άτα Ανέκε έκανε κάποιες δηλώσεις με αφορμή τη μεταγραφή του πελάτη του στην Χέρτα.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τους Νορβηγούς για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Σπάρτα Πράγας.

Ιδού τι απάντησε ο Σκανδιναβός ατζέντης που κίνησε γη και ουρανό για να πάει ο παίκτης στο Βερολίνο: «Δεν έχει νόημα να μπούμε σε ονοματολογία. Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από συγκεκριμένες ομάδες για αρκετά μεγάλο διάστημα. Και το επαναλαμβάνω ότι δεν ήταν μία ή δύο ομάδες. Πολλές ομάδας ήθελαν τον Μπιόρκαν και μάλιστα από διάφορα πρωταθλήματα».

Οι Νορβηγοί επιμένουν ότι ο Μπιόρκαν επέλεξε την Χέρτα Βερολίνου όχι επειδή είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό ή την Σπάρτα Πράγας, αλλά λόγω της συμμετοχής της στην Bundesliga.

Ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, πηγαίνοντας όμως σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.