ΟΦΗ: Προπονήθηκε ο Γκαγιέγκος

Ο Φελίπε Γκαγιέγκος μπήκε στις προπονήσεις του ΟΦΗ. Ευχάριστα νέα και για τον Ντουρμισάι

ΟΦΗ: Προπονήθηκε ο Γκαγιέγκος

Χαμόγελα στον ΟΦΗ ενόψει Αστέρα Τρίπολης. Ο Χιλιανός μέσος Φελίπε Γκαγιέγκος μπήκε κανονικά σήμερα Πέμπτη στην προπόνηση. Συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της και ο Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος προέρχεται από μια επέμβαση στους κοιλιακούς και είναι έτοιμος και καλύτερα μέρα με τη μέρα.

Ο Καμάου δεν έκανε με την υπόλοιπη ομάδα όπως και οι Τοράλ, Σωτηρίου, Ουές. Φυσικά είναι εκτός λόγω ίωσης οι Μαρινάκης, Γιάννου που δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

«Παιχνίδια κατοχής, άσκηση τακτικής, τελικό παιχνίδι και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης περιελάμβανε το μεσημέρι της Πέμπτης (30/12) η προπόνηση της ομάδας μας, η οποία έγινε στο Παγκρήτιο στάδιο.

Ο Felipe Gallegos προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Fjorin Durmishaj συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Ο Bruce Kamau ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι Jon Toral και Δημήτρης Σωτηρίου συνέχισαν θεραπεία, με τον Abdul Weiss να κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης, λόγω ίωσης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (31/12), στις 12:00», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Πέμπτης και την προετοιμασία ενόψει Αστέρα Τρίπολης την άλλη εβδομάδα.