ΠΣΑΠΠ: «Άδικα μέτρα, οι φίλαθλοι με το υστέρημά τους προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών για τα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση

ΠΣΑΠΠ: «Άδικα μέτρα, οι φίλαθλοι με το υστέρημά τους προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας»

Ο ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών) δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση και τα μέτρα που πάρθηκαν για τα γήπεδα. Ο Σύνδεσμος κάνει λόγο για άδικα μέτρα και φυσικά στέκεται στο γεγονός πως φίλαθλοι όλων των ομάδων έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας προκειμένου να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει πλέον…

«Ο ΠΣΑΠΠ αντιλαμβάνεται στο έπακρο την κρίσιμη κατάσταση που έχει περιέλθει η κοινωνία λόγω της έξαρσης της πανδημίας και της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων Covid-19.

Ωστόσο εκφράζει τη διαφωνία του στο ουσιαστικά «λουκέτο» που επιβλήθηκε στα γήπεδα όλης της χώρας, αφού σε αυτό αντιστοιχούν τα πρόσφατα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από τους αρμόδιους φορείς.

Για ακόμη μία φορά ο αθλητισμός υφίσταται αυστηρούς περιορισμούς, παρότι τα γήπεδα ποδοσφαίρου είναι ανοικτοί χώροι και δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο εμβολιασμένοι που φορούν μάσκα, δηλαδή άτομα που πληρούν μίνιμουμ τα ίδια κριτήρια παρουσίας σε κλειστούς χώρους.

Ο Σύνδεσμος τάσσεται στο πλευρό των διοργανωτριών αρχών ώστε να αρθούν τα άδικα μέτρα που εξαγγέλθηκαν καθώς και στους φιλάθλους που με το υστέρημά τους προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας.

Ζητά παράλληλα τα νέα μέτρα να εναρμονιστούν, τουλάχιστον, με τα όσα ισχύουν σε αντίστοιχους, με το ποδόσφαιρο, εργασιακούς χώρους», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΠΠ.