Αυτοί είναι οι νέοι... Αράο του Ολυμπιακού

Ο πρώτος στη λίστα των ερυθρόλευκων και οι άλλοι τρεις μετά το «ναυάγιο» με τον Βραζιλιάνο

Αυτοί είναι οι νέοι... Αράο του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε για αρκετό καιρό με τον Γουίλιαν Αράο χωρίς τελικά να κερδίσει τίποτα από τη συγκεκριμένη υπόθεση και πλέον στρέφεται σε άλλες λύσεις. Ο κεντρικός χαφ είναι λογικό να αποτελεί το βασικό κομμάτι στο φετινό «ερυθρόλευκο» παζλ και πλέον στον Ολυμπιακό βάζουν μπροστά τις υπόλοιπες περιπτώσεις.

Πρώτος στη σχετική λίστα φέρεται να είναι ο Κλαούντιο Γιάκομπ, όπως αναφέρει σήμερα στο ΦΩΣ ο Γιώργος Στασινόπουλος. Αργεντινός χαφ, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του στη Γουέστ Μπρομ και δεν έχει κλείσει σε ομάδα. Είναι 30 ετών και τον θέλει στην πατρίδα του η Ρασίνγκ με τον ίδιο να λέει ότι «δεν ήρθε η ώρα της επιστροφής»

Πάντα υπάρχει η περίπτωση του Σανίν Πρίσιτς. Ο Βόσνιος χαφ έχει έρθει στην Ελλάδα, ψάχτηκε στην Τουρκία αλλά παραμένει ελεύθερος.

Τρίτη επιλογή, Μαριάνο Μπαρέιρο. Ο λόγος για τον 23χρονο ύψους 1.80 μέτρων Αργεντινό που παίζει εξάρι, οκτάρι και στόπερ και πέρυσι είχε 12 ματς με 2 γκολ. Ανήκει στην Ρασίνγκ και έχει εκεί συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Στη λίστα, αλλά έχοντας χάσει έδαφος και ο Μιγκέλ Βελόζο. Ο 32χρονος χαφ αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στην Τζένοα ενώ νωρίτερα φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου. Ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί 56 φορές στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.