Λουτσέσκου: «Είμαι στον ΠΑΟΚ, έχω πλάνο τριετίας»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου με δηλώσεις του στη Ρουμανία ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει η Εθνική, λέγοντας πως έχει πλάνο τριών ετών στην ομάδα της Θεσσαλονίκης

Λουτσέσκου: «Είμαι στον ΠΑΟΚ, έχω πλάνο τριετίας»

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα, Ρουμάνοι δημοσιογράφοι περίμεναν τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο αεροδρόμιο προκειμένου να τον ρωτήσουν για την Εθνική ομάδα της χώρας τους.

Ρωτήθηκε φυσικά για τη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της Ρουμανικής ομοσπονδίας.

«Δεν είναι δικό σου πρόβλημα! Εφόσον είναι θέμα της ιδιωτικής μου ζωής, δεν είναι δικό σου θέμα. Όταν συναντάς ανθρώπους που γνωρίζεις, μπορεί να είναι μια φιλία. Έχω πει τόσες φορές ότι η εθνική ομάδα, οποιαδήποτε εθνική ομάδα, δεν είναι στόχος», είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Είμαι ένας προπονητής που δουλεύει πολύ καλά σε έναν σύλλογο, τουλάχιστον αυτό σκέφτομαι τώρα. Δεν μου αρέσουν αυτά τα θέματα. Είμαι στον ΠΑΟΚ, έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια με πολύ μεγάλη ρήτρα, δεν θέλω να μείνω ελεύθερος. Έχουμε ένα πλάνο δημιουργίας ενός ισχυρού γκρουπ, όπως αυτό που δημιουργήσαμε πριν από τρία χρόνια», ξεκαθάρισε ο Ρουμάνος και ετοιμάζει τα πλάνα του για τον ΠΑΟΚ. Αγωνιστικά και μεταγραφικά αφού βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο ενώ πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και ο Μπότο την Τρίτη (28/12).