Ολυμπιακός: Τέλος η χριστουγεννιάτικη άδεια, τα κεφάλια... μέσα στον Ρέντη

Το πρωί της Τετάρτης (29/12, 11.00) είναι προγραμματισμένη η επιστροφή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στον Ρέντη μετά την εξαήμερη άδεια που πήραν για τα Χριστούγεννα.

Ολυμπιακός: Τέλος η χριστουγεννιάτικη άδεια, τα κεφάλια... μέσα στον Ρέντη

Τέλος η άδεια... Από την Τετάρτη (29/12, 11.00) οι παίκτες του Ολυμπιακού θα ξαναπιάσουν δουλειά με... ορίζοντα το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη που θα γίνει σε μία εβδομάδα (5/1).

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν έξι μέρες άδεια από τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά από την Τετάρτη (29/12) ξαναμπαίνουν σε ρυθμούς προπονήσεων.

Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του το επόμενο διάστημα τους Σισέ, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε και Γκάρι Ροντρίγκες, καθώς κλήθηκαν στις Εθνικές τους ομάδες για το Κόπα Άφρικα.

Από την άλλη, όμως, περιμένει την σταδιακή επανένταξη σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων του Κώστα Μανωλά, αλλά και την επιστροφή του Μάξι Λοβέρα, στον οποίο ναι μεν θα δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία, αλλά ο Αργεντινός θα πρέπει να... ματώσει για να πείσει τον προπονητή του να του δώσει χρόνο συμμετοχής στον «βαρύ» Γενάρη που έρχεται.

Κατά τ’ άλλα, στα ευχάριστα νέα για τον Μαρτίνς είναι ότι πριν από την άδεια δεν αντιμετώπιζε προβλήματα τραυματισμών. Αν εξαιρεθεί δηλαδή η προσπάθεια που κάνει ο Μανωλάς για να καλύψει το χαμένο έδαφος, σε γενικές γραμμές το ιατρικό δελτίο είναι άδειο (πλην φυσικά του Κώστα Φορτούνη).

Ο Πέδρο Μαρτίνς από τις πρώτες μέρες κιόλας θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Ριζούπολης και να επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του τις δυσκολίες της αναμέτρησης, καθώς απέναντί τους θα βρουν μία ομάδα που θέλει όσο τίποτε άλλο βαθμό ή βαθμούς.