Κάτι βασανίζει τον Καρίμ

Δεν είναι ο παίκτης που ήταν πέρσι, έχει πολλά νεύρα και τα βγάζει μέσα στο γήπεδο ο Ιρανός επιθετικός.

Κάτι βασανίζει τον Καρίμ

Σε μία κακή χρονιά όπως ήταν η περσινή ο Καρίμ Ανσαριφάρντ κατάφερε να ξεχωρίσει πετυχαίνοντας 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Ιρανός έπαιξε και στο Μουντιάλ με την εθνική του ομάδα και έδειχνε να βρίσκεται σε ένα πολύ καλό φεγγάρι.

Από το τέλος κιόλας της περσινής περιόδου υπάρχει έντονη φημολογία για το μέλλον του. Σύμφωνα με αυτή είναι αρκετές οι ομάδες που φέρονται να τον έχουν στο… στόχαστρο τους. Ακόμα όμως δεν έχει γίνει κάτι επίσημο για να φύγει.

Ο Ανσαριφάρντ, ωστόσο σε αυτή την προετοιμασία του Ολυμπιακού δεν δείχνει να είναι ο παίκτης που ήταν την περασμένη σεζόν. Δεν είναι απελευθερωμένος, μοιάζει να έχει μία αδικαιολόγητη πίεση.

Στο ματς με την Αϊντχόφεν η εικόνα του ήταν πολύ κακή όσο έπαιξε, ενώ κόντρα στην Γκεζτέπε ο Ιρανός αν και είχε ευκαιρίες δεν είχε ηρεμία. Έβγαλε πολλά νεύρα στο γήπεδο και σε αρκετές περιπτώσεις τα έβαζε με τους συμπαίκτες του. Δεν έχει καμία σχέση με τον Ανσαριφάρντ που ξέραμε. Είναι φανερό πως τον Καρίμ κάτι τον βασανίζει και ακόμα δεν βγάζει το πρόσωπο που είχε την περασμένη σεζόν.