Το ξέσπασμα του Λάζαρου!

Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε σεφτέ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ο πανηγυρισμός του έδειξε πολλά για τον ίδιο και την ομάδα.

Το ξέσπασμα του Λάζαρου!

Στο 13’ της αναμέτρησης με τη Γκεζτέπε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό και το δρόμο για τη νίκη. Ο 31χρονος άσος έβαλε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα που ήθελε να φορέσει από μικρό παιδί, ενώ δύο λεπτά αργότερα είχε και δοκάρι.

Ο Λάζαρος τη στιγμή που είδε τη μπάλα στα δίχτυα το πανηγύρισε με έναν τρόπο σαν να έδειχνε πως έβγαλε από μέσα του όλη την πίεση. Το ήθελε τόσο για τον εαυτό του όσο και για την ομάδα.

Το ξέσπασμα του δείχνει πως ήθελε πολύ ένα γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Θα μπορούσε να το έχει βάλει σε ένα από τα προηγούμενα φιλικά, αλλά δεν το εκβίασε. Έτυχε στο τελευταίο με τη Γκεζτέπε, αλλά έδειξε πως το είχε μέσα του. Το έψαχνε, το ήθελε και ξέσπασε.

Από την άλλη το ξέσπασμα του δείχνει και την πίεση που υπήρχε στην ομάδα μετά τις δύο «τεσσάρες». Είναι ενδεικτικό ότι μέχρι εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός έψαχνε τα πατήματα του στο γήπεδο. Από το γκολ του Λάζαρου και μετά έγινε άλλη ομάδα. Πιο απελευθερωμένος, πιο σίγουρος στο γήπεδο.

Υπήρχε πίεση και ένταση που είχε προκληθεί από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Γιατί ο Ολυμπιακός έτσι είναι. Ακόμα και τα φιλικά μπορούν να προκαλέσουν ταραχή στην ομάδα του Πειραιά.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ