Ολυμπιακός: Ξεκίνημα με Παπασταθόπουλο - Μπα στην Ριζούπολη και στο βάθος... Μανωλάς

Ο Ολυμπιακός αναμένεται στο πρώτο του παιχνίδι για το 2022 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη (5/1) να πάει με Παπασταθόπουλο - Μπα στο κέντρο της άμυνας. Και ο Μανωλάς ετοιμάζεται για τη συνέχεια, εκτός κι αν τα ανατρέψει όλα ενόψει Ριζούπολης

Ολυμπιακός: Ξεκίνημα με Παπασταθόπουλο - Μπα στην Ριζούπολη και στο βάθος... Μανωλάς

Ακόμα δεν έχουν πιάσει δουλειά οι «ερυθρόλευκοι». Την Τετάρτη (29/12) επιστρέφουν στον Ρέντη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη (5/1), το πρώτο ματς για το νέο έτος.

Μπορεί λοιπόν ακόμη να μην έχουν επιστρέψει στον Ρέντη, αλλά μία πρώτη εικόνα υπάρχει για το πώς αναμένεται να καλυφθούν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί με τους παίκτες που έφυγαν για το Κόπα Άφρικα. Αναφερόμαστε φυσικά κυρίως στους Παπέ Σισέ, Αγκιμπού Καμαρά και λιγότερο στους Πιερ Κούντε και Γκάρι Ροντρίγκες που δεν ήταν στις βασικές επιλογές τον τελευταίο καιρό.

Για τη θέση του Αγκιμπού, ο Μαρτίνς έδειξε στο Κύπελλο με τον Λεβαδειακό ότι έχει στο μυαλό του τον Ματιέ Βαλμπουενά. Την γνωρίζει άλλωστε πολύ καλά τη θέση.

Για τη θέση του Σισέ είναι το βασικό ερώτημα. Θα είναι έτοιμος ο Μανωλάς ή θα παίξει ο Μπα δίπλα στον Παπασταθόπουλο; Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν στην παρούσα φάση, ο Μπα είναι ο παίκτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Ο Μανωλάς κάνει την προσπάθειά του μέσω των προπονήσεων για να βρεθεί στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, έτσι ώστε να μπει σε πρώτη φάση στην αποστολή για το παιχνίδι της Ριζούπολης.

Άλλωστε, το ζητούμενο για τον Μαρτίνς δεν είναι να προλάβει ο Μανωλάς το ματς με τον Απόλλωνα, αλλά να είναι σε θέση να βοηθήσει το συντομότερο δυνατόν στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αν μπει στην ενδεκάδα, τότε δεν πρόκειται να... ξαναβγεί. Και το ερωτηματικό που θα δημιουργηθεί, δεν θα είναι άλλο από το ποιος θα αποτελεί τον παρτενέρ του.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν οι Μπα και Σωκράτης είναι τα φαβορί για να ξεκινήσουν κόντρα στον Απόλλωνα και δεν θα αργήσει η στιγμή για να δούμε βασικό τον Μανωλά.