Τικίνιο για Σεμέδο: «Ταιριάζει σε κάθε ομάδα, είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης»

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Τικίνιο μίλησε στην Πορτογαλία για τον συμπαίκτη του στην ομάδα του Πειραιά, Ρούμπεν Σεμέδο, για τον οποίο εδώ και καιρό ακούγεται έντονα πως θα συνεχίσει στην Πόρτο.  

Τικίνιο για Σεμέδο: «Ταιριάζει σε κάθε ομάδα, είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης»

Ο Τικίνιο, ο οποίος φυσικά έχει παίξει και στην Πόρτο, ρωτήθηκε, μεταξύ των άλλων, για τον Σεμέδο, με αφορμή το γνωστό ενδιαφέρον της ομάδας της Πορτογαλίας. Η ερώτηση ήταν, «αν θα ταίριαζε στο στιλ της Πόρτο, με βάση τις ικανότητες του» και η απάντηση του Τικίνιο, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει με τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό αναφορικά με το ενδιαφέρον της Πόρτο, είναι η εξής στην O Jogo:

«Ο Ρούμπεν ταιριάζει σε κάθε ομάδα. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης , πολύ καλός τεχνικά, έχει καλή πάσα και είναι πολύ δυνατός στον αέρα. Ταιριάζει στην Πόρτο γιατί έχει ποιότητα και ψυχή. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης κι ένας εξαιρετικός άνθρωπος».

Ρωτήθηκε, ο Τικίνιο και για το ενδεχόμενο η Πόρτο με τον Ολυμπιακό να βρεθούν αντίπαλοι φέτος στο Europa League:

«Θα ήταν καλό και παράξενο μαζί. Φυσικά θα ήθελα να νικήσω, αλλά θα ήταν παράξενο να παίξω εναντίον μίας ομάδας στην οποία έπαιξα σε υψηλό επίπεδο. Θα ήταν ωραίο να συναντήσω πάλι στο δρόμο μου την Πόρτο, μία από τις υποψήφιες ομάδες για την κατάκτηση του τροπαίου φέτος, αλλά η προσδοκία μου θα ήταν να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Στη διοργάνωση υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες και είμαστε κι εμείς εκεί».