Ολυμπιακός: Ο Αζαρόβι και οι «μνηστήρες» από Ρωσία και Τουρκία

Ο 20χρονος Γεωργιανός αριστερός μπακ της Ντιναμό Μπατούμι, Ιρακλί Αζαρόβι βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, αλλά το καλοκαίρι τον ήθελαν και οι Κράσνονταρ, Τράμπζονσπορ.

Ολυμπιακός: Ο Αζαρόβι και οι «μνηστήρες» από Ρωσία και Τουρκία

Ο Ιρακλί Αζαρόβι είναι ένας από τους παίκτες που αρέσουν πολύ στον Ολυμπιακό για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας και θα αποφασίσουν τις επόμενες μέρες στο λιμάνι αν θα προχωρήσουν για την απόκτησή του ή όχι.

Ο 20χρονος Γεωργιανός μπακ που έκανε πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της Ντιναμό Μπατούμι και με την Εθνική ανδρών, είναι ένας ποδοσφαιριστής που είχε απασχολήσει το καλοκαίρι και άλλες ομάδες, έχοντας μάλιστα μόλις 6 μήνες παρουσίας σε ένα σχετικά υψηλό επίπεδο.

Ο λόγος για τις Κράσνονταρ και Τράμπζονσπορ, δύο ομάδες που έχουν καλό «πορτοφόλι» για να σπαταλήσουν χρήματα στις μεταγραφικές περιόδους, αλλά και - όπως έχει αποδειχθεί - ένα αξιόπιστο τμήμα σκάουτινγκ.

Ο Ιρακλί Αζαρόβι λοιπόν είχε βρεθεί στην ατζέντα της ρωσικής και της τουρκικής ομάδας στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, δεν προχώρησαν στην απόκτησή του, καθώς στη συνέχεια πήγαν σε παίκτες πολύ πιο έμπειρους.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι έχει βγει από την ατζέντα τους. Μπορεί, εφόσον ασχοληθεί αποφασιστικά ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του, να βρει μπροστά του τόσο την Τράμπζονσπορ, όσο και την Κράσνονταρ. Ειδικά ο ρωσικός σύλλογος εμφανίζεται να κοιτάζει την αγορά για αριστερό μπακ.