Η δήλωση του πατέρα του Αράο, η πρόταση και η Φλαμένγκο

Τι λένε στη Βραζιλία για τη μεταγραφή του 26χρονου χαφ που χάλασε και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του.

Η δήλωση του πατέρα του Αράο, η πρόταση και η Φλαμένγκο

Το θέμα με τον Γουίλιαν Αράο απασχολεί τα Μέσα της Βραζιλίας και το παρακολουθούν πολύ στενά. Οι Βραζιλιάνοι μεταδίδουν για την απόφαση του Ολυμπιακού να διακόψει τις συνομιλίες με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Στη Βραζιλία τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού στον παίκτη ύψους 800 χιλιάδων ευρώ για κάθε χρόνο. Αυτή δεν έγινε δεκτή από την πλευρά του παίκτη που την απέρριψε και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Σε ιστοσελίδες της Βραζιλίας υπάρχει μία δήλωση του πατέρα του Αράο, του Φλάβιο Αράο, ο οποίος λέει: «Δεν ξέρω τίποτα. Υπάρχει μάνατζερ που χειρίζεται την υπόθεση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του ποδοσφαιριστή και δεν έδωσε κανένα άλλο στοιχείο.

Οι Βραζιλιάνοι, πάντως, τονίζουν πως ο παίκτης είχε απορρίψει πρόσφατα προσφορές από Σαουδική Αραβία, Κίνα, Ηνωμένα Αραβικά Ερμιράτα, Ιαπωνία και Τουρκία. Η Φλαμένγκο θέλει να τον παραχωρήσει, διότι δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα κατά τη διάρκεια της σεζόν και έχει ένα υψηλό συμβόλαιο που θέλει να το βγάλει από πάνω της.