Ολυμπιακός: Πότε αναμένονται εξελίξεις με το «back up» του Ρέαμπτσιουκ

Έως και την ημέρα που επιστρέφουν οι «ερυθρόλευκοι» στις προπονήσεις μετά την χριστουγεννιάτικη άδεια (29/12), δεν φαίνεται ότι θα γίνει η μεταγραφή αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Πότε αναμένονται εξελίξεις με το «back up» του Ρέαμπτσιουκ

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά εδώ και πολύ καιρό, αναζητώντας το ιδανικότερο «μπακ απ» του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει είναι γνωστά. Από τη μία ο Μαροκινός με ολλανδικό διαβατήριο Σουφιάν Ελ Καρουανί της Ναϊμέγκεν. Από την άλλη ο Βασίλης Ζαγαρίτης της Πάρμα και πρώην του Παναθηναϊκού. Και τέλος, ο 20χρονος Γεωργιανός Ιρακλί Αζαρόβι που έχει κάνει θραύση εδώ και έναν χρόνο στην πατρίδα του, κατακτώντας το πρωτάθλημα με την Ντιναμό Μπατούμι.

Πού θα κάτσει η... μπίλια; Μπορεί να μην κάτσει και σε κανέναν, γιατί είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του και άλλους αριστερούς μπακ που δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας.

Αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι το εξής: Ότι έως και την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου που επιστρέφουν οι Πειραιώτες στις προπονήσεις, δύσκολα θα γίνει η προσθήκη του νέου αριστερού μπακ.

Πιο πιθανό φαντάζει το σενάριο να έρθει ο καινούριος παίκτης στις αρχές του νέου έτους. Εκτός πια κι αν συμβεί κάτι έκτακτο και στο τέλος ο Ρέαμπτσιουκ αποκτήσει... συγκάτοικο στο αριστερό άκρο της άμυνας νωρίτερα από την προσεχή Τετάρτη (29/12).

Ο Ολυμπιακός κινείται μεθοδικά και προσεκτικά, έτσι ώστε η επιλογή του να έχει το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο.