Ολυμπιακός: Ρυθμό μέσω του Κόπα Άφρικα ο Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν επέστρεψε με υψηλή ένταση στο παιχνίδι του από τον τραυματισμό του, αλλά του δίνεται η ευκαιρία στο Κόπα Άφρικα να αποκτήσει ξανά ρυθμό.

Ολυμπιακός: Ρυθμό μέσω του Κόπα Άφρικα ο Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες θα απουσιάσει τον Ιανουάριο από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, καθώς έχει κληθεί στο Πράσινο Ακρωτήρι και θα βρεθεί στα γήπεδα του Καμερούν για την τελική φάση του Κόπα Άφρικα.

Ο 31χρονος εξτρέμ ταλαιπωρήθηκε στο πρώτο μισό της σεζόν από κάποιους τραυματισμούς. Από εκεί που μπήκε... φουριόζος και έκανε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με τον Ιωνικό, και εν συνεχεία περιορίστηκαν τα λεπτά συμμετοχής του.

Έχασε το ματς με τον ΟΦΗ λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων και όταν επέστρεψε, δεν είχε την ένταση που είχε δείξει στο παιχνίδι του, έστω και για ένα ημίχρονο όπως στα ματς με ΠΑΟΚ και Ιωνικό.

Εννοείται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα προτιμούσε να τον έχει στον Ρέντη παρά να στήνεται στην τηλεόραση και να παρακολουθεί την πορεία του στο Κόπα Άφρικα.

Το θετικό της ιστορίας με την κλήση του στο Πράσινο Ακρωτήρι είναι ότι στην Εθνική του ανανένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Είναι βασικό στέλεχος του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και τουλάχιστον εκεί θα αρχίσει να αποκτάει αγωνιστικό ρυθμό. Αυτό που προέχει βεβαίως είναι να γυρίσει υγιής και να είναι παραγωγικός ο αγωνιστικός ρυθμός. Να είναι σε μία καλή κατάσταση δηλαδή όταν επιστρέψει τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου στον Ρέντη.

Το Κόπα Άφρικα μπορεί να προκαλεί αρκετά προβλήματα στους συλλόγους λόγω της διεξαγωγής του μεσούσης της σεζόν, αλλά έχει και κάποιες στιγμές που θα μπορούσε να λειτουργήσει και ευεργετικά για κάποιους παίκτες. Τον χρόνο που αναμένεται να βρει ο Γκάρι Ροντρίγκες στο Πράσινο Ακρωτήρι, ίσως να μην τον έβρισκε με τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι μετά τον τραυματισμό του και την απουσία του με τον ΟΦΗ στις 4 Δεκεμβρίου, έχει μπει αλλαγή στις καθυστερήσεις στο ματς με τον Άρη, έπαιξε για 25 λεπτά στο Περιστέρι, για 35 λεπτά με την Λαμία και για ένα μισάωρο με τον Λεβαδειακό.