Super League: Η μάχη των Ελ Αραμπί, Καρλίτος, Κούρτιτς και Φαν Βερτ για την πρωτιά!

Σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες σεζόν στη Super League, φέτος ο «μπόμπερ» του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, έχει έντονο ανταγωνισμό για την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ!

Super League: Η μάχη των Ελ Αραμπί, Καρλίτος, Κούρτιτς και Φαν Βερτ για την πρωτιά!

Μπορεί τις δύο προηγούμενες σεζόν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί να αναδείχτηκε εύκολα πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Super League, ωστόσο φέτος στην προσπάθειά του να το κάνει για τρίτη φορά έχει αρκετούς ανταγωνιστές.

Ο Μαροκινός σέντερ φορ του Ολυμπιακού έχει πετύχει εννέα γκολ, και αν τα καταφέρει και φέτος να είναι στην κορυφή, θα γίνει ο πρώτος που θα πάρει το τίτλο του πρώτου σκόρερ σε τρεις διαδοχικές σεζόν μετά το 1975, όταν το είχε κάνει ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Στα εννέα γκολ είναι και ο Καρλίτος του Παναθηναϊκού, που πέτυχε οκτώ στις επτά πρώτες αγωνιστικές, και ο Γιάσμιν Κούρτιτς του ΠΑΟΚ, που πέτυχε πέντε γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια του.

Ένα γκολ πίσω τους είναι ο Τομ Φαν Βερτ του Βόλου, που σκόραρε στα πέντε από τα έξι πρώτα παιχνίδια, μετά είχε ένα κενό, αλλά με τα δύο γκολ στη Λαμία την περασμένη εβδομάδα πλησίασε.

Βέβαια δεν είναι μακριά και άλλοι παίκτες, που απειλούν να… πάρουν μπροστά, όπως ο Αραούχο της ΑΕΚ, ο φορμαρισμένος Σονί του Αστέρα Τρίπολης ή ο Ευθύμης Κουλούρης του Ατρομήτου.

Οι καλύτεροι... «κεφαλοσφαιριστές» ως τώρα είναι ο Παπέ Σισέ του Ολυμπιακού και ο Νίκος Καρέλης του Παναιτωλικού με τρία γκολ με κεφαλιά ο καθένας. Ο Γιάσμιν Κούρτιτς έχει πετύχει δύο γκολ με χτύπημα φάουλ.

Οι πρώτοι σκόρερ

1. Γιουσέφ Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός) 9

-. Καρλίτος (Παναθηναϊκός) 9

-. Γιάσμιν Κούρτιτς (ΠΑΟΚ) 9

4. Τομ Φαν Βερτ (Βόλος) 8

5. Σέρχιο Αραούχο (ΑΕΚ) 6

6. Στίβεν Τσούμπερ (ΑΕΚ) 5

-. Κεβίν Σόνι (Αστέρας Τρίπολης) 5

-. Ευθύμης Κουλούρης (Ατρόμητος) 5

-. Άιας Άοσμαν (Ιωνικός) 5

-. Ροντρίγκο Εραμούσπε (ΠΑΣ Γιάννινα) 5

Πηγή: slgr.gr