Ολυμπιακός: Ο Μάρκοβιτς και η διαφαινόμενη αποχώρησή του

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ο Μάρκοβιτς και η διαφαινόμενη αποχώρησή του

Ο ερχομός του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό φέρνει αναγκαστικά και κάποιες ανακατατάξεις στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Δεν είναι μόνο ο Ρούμπεν Σεμέδο που θα αποχωρήσει. Είναι και ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Σέρβος στόπερ έχει αγωνιστεί ελάχιστα από το ξεκίνημα της σεζόν και είναι ολοφάνερο ότι δεν βρίσκεται πλέον ούτε ως αναπληρωματική λύση, να κάτσει δηλαδή έστω στον πάγκο.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα έκανε και μόνος του προπόνηση. Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό είναι μονόδρομος και ήδη κυκλοφορούν σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από το εξωτερικό.

Θυμίζουμε ότι την περσινή χρονιά ήταν εκ των κορυφαίων της Παρτιζάν. Όταν το καλοκαίρι επέστρεψε στον Ολυμπιακό, ο Σέρβος ήταν από τις ευχάριστες νότες της προετοιμασίας, ενώ είχε παίξει βασικός στα δύο παιχνίδια με την Νέφτσι Μπακού, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για 15 λεπτά με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο 3-0 του Καραϊσκάκη και η τελευταία του παρουσία ήταν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία.

Πλέον, οι πιθανότητες για παραμονή στο λιμάνι δεν είναι πολλές. Δεν έχει άλλωστε και κανένα νόημα να μείνει στον Ολυμπιακό και να βλέπει τα παιχνίδια είτε από την τηλεόραση, είτε από την εξέδρα.

Είναι δεδομένο ότι ομάδες από την Σερβία θα ασχοληθούν μαζί του. Το περασμένο καλοκαίρι έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει η Παρτιζάν, αλλά ο ίδιος ήθελε να κυνηγήσει το όνειρό του με τον Ολυμπιακό. Τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα ήθελε και έξι μήνες αργότερα δείχνει για ακόμη μία φορά έτοιμος να πάει κάπου δανεικός. Προ ημερών είχε κυκλοφορήσει ένα σενάριο ότι τον κοιτούσαν και ολλανδικοί σύλλογοι.

Όπως και να ‘χει, σύντομα θα ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη υπόθεση.