Σενάριο στην Κύπρο για ΑΕ Λεμεσού και Κρίστινσον

Τον Όγκμουντορ Κρίστινσον φέρεται να έχει βάλει στο «σημάδι» η ΑΕ Λεμεσού, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Κύπρο.

Σενάριο στην Κύπρο για ΑΕ Λεμεσού και Κρίστινσον

Τον Όγκουντορ Κρίστινσον έχει βάλει στο... μάτι η ΑΕ Λεμεσού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Κύπρο, η ομάδα της Λεμεσού θέλει τον Ισλανδό γκολκίπερ του Ολυμπιακού και μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, είναι σε ανοικτή γραμμή όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, ωστόσο, στην Κύπρο επιμένουν ότι ο Σάββας Παντελίδης που ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λεμεσού, θα επιθυμούσε να στελεχώσει τα γκολπόστ της ομάδας του με έναν τερματοφύλακα που κουβαλάει αρκετά... χιλιόμετρα εμπειρίας πίσω του.

Ο Κρίστινσον από την πλευρά του βέβαια, αυτό που τον ενδιαφέρει δεν είναι τίποτε άλλο από το να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί στα παιχνίδια του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και το πλάνο του προπονητή είναι να συνεχίσει να του δίνει χρόνο μέσω των αγώνων του συγκεκριμένου θεσμού.

Από εκεί και πέρα, ο Ισλανδός γκολκίπερ ούτε έχει παραπονεθεί για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του, ούτε έχει ζητήσει να αποχωρήσει επειδή δεν παίζει. Άλλωστε, όταν έπιασε λιμάνι γνώριζε πολύ καλά ότι αρχικά θα ήταν στη... σκιά του Ζοσέ Σα και εν συνεχεία στη «σκιά του αντικαταστάτη του Πορτογάλου τερματοφύλακα, εν προκειμένω του Τόμας Βατσλίκ.

Στην Κύπρο πάντως επιμένουν τις τελευταίες ώρες ότι υπάρχει καπνός σχετικά με την ΑΕ Λεμεσού και τον Κρίστινσον.