Ολυμπιακός: Το «σαφάρι» για αριστερό μπακ και το σενάριο από Γεωργία για Αζαρόβι

Στον Ολυμπιακό ασχολούνται εδώ και μέρες με το θέμα της απόκτησης αριστερού μπακ και ένα από τα τελευταία ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει είναι του 19χρονου Ιρακλί Αζαρόβι της πρωταθλήτριας Γεωργίας, Ντιναμό Μπατούμι.

Ολυμπιακός: Το «σαφάρι» για αριστερό μπακ και το σενάριο από Γεωργία για Αζαρόβι

Σενάριο από την Γεωργία έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες σχετικά με ένα «φρέσκο» όνομα για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ένα σενάριο που αφορά τον Ιρακλί Αζαρόβι. Πρόκειται για τον 19χρονο Γεωργιανό μπακ της πρωταθλήτριας της χώρας, Ντιναμό Μπατούμι. Κυκλοφόρησε στην πατρίδα του ότι μπορεί να απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» για να αποτελέσει τη «ρεζέρβα» του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, καθώς έχει ένα πακέτο που κατά κάποιο τρόπο θα μπορούσαμε να πούμε ότι ταιριάζει στο προφίλ του παίκτη που αναζητά ο Ολυμπιακός.

Είναι κλασικό αριστερό μπακ, μπορεί να παίξει και πιο μπροστά, ενώ αποτέλεσε μία από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν στην χώρα του, καθώς ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη μεγάλη επιτυχία της Ντιναμό Μπατούμι. Αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας του στο να πάρει τα σκήπτρα από την Ντιναμό Τιφλίδας και η ομάδα από το Μπατούμι να πάρει το φετινό πρωτάθλημα.

Συνολικά έχει 42 συμμετοχές με 4 γκολ και 5 ασίστ, ενώ τον περασμένο Ιούνιο έκανε ντεμπούτο στην Εθνική ανδρών της Γεωργίας. Το δε συμβόλαιό του με την Ντιναμό Μπατούμι εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2022. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τις ακαδημίες της Ντιναμό Τιφλίδας, αλλά τον περασμένο Γενάρη αποκτήθηκε από την Ντιναμό Μπατούμι και μέσα σε λίγους μήνες εξελίχθηκε σε έναν παίκτη - σημείο αναφοράς στην ξέφρενη πορεία του συλλόγου του προς την κατάκτηση του τίτλου.

Το αν έχουν βάση τα σενάρια από την Γεωργία, είναι κάτι που θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες.