Ιωνικός: Ατομικό ο Τουράμ, επιστρέφει ο Άοσμαν

Κόντρα στη Λαμία στο Κύπελλο Ελλάδας θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα για το 2021 ο Ιωνικός.

Ιωνικός: Ατομικό ο Τουράμ, επιστρέφει ο Άοσμαν

Η αποστολή του Ιωνικού επέστρεψε στη βάση της μετά τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει αφού ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Σπανός και οι παίκτες του πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στον αγώνα με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η προετοιμασία της ομάδας της Νίκαιας ολοκληρώνεται την Τετάρτη (22/12) και στη συνέχεια ο προπονητής Δημήτρης Σπανός θα ανακοινώσει την αποστολή. Ο Άοσμαν, ο οποίος δεν έπαιξε με τον Άρη λόγω καρτών, φυσικά και επιστρέφει στο ματς της Πέμπτης (23/12).

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ροτζέριο Τουράμ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα Τρίτη. Προέρχεται από θλάση από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης πριν από έναν μήνα περιπου.

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ιωνικού. Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Άρη, έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Ροτζέριο Τουράμ, συνέχισε με το ατομικό του πρόγραμμα ακολουθώντας και θεραπεία.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει την μίνι προετοιμασία της για το παιχνίδι Κυπέλλου της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στη Λαμία (επαναληπτικός) που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (23/12, 17:00) στο γήπεδο της Νεάπολης, με προπόνηση αύριο Τετάρτη (22/12). Ακολούθως, θα ανακοινωθεί η αποστολή», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Ιωνικός για την προπόνηση της Τρίτης (21/12).