ΟΦΗ: Το μυαλό στον Άρη και την πρόκριση

Στον ΟΦΗ γιόρτασαν και δικαίως τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αλλά από σήμερα Τρίτη έχουν στρέψει την προσοχή τους στον επαναληπτικό με αντίπαλο τον Άρη.

ΟΦΗ: Το μυαλό στον Άρη και την πρόκριση

Στον ΟΦΗ δεν έχουν χρόνο αφού την Πέμπτη υποδέχεται τον Άρη στον επαναληπτικό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Δύσκολο ματς για τους Κρητικούς, οι οποίοι από σήμερα Τρίτη έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Αναφορικά με τους τραυματίες, ο Δημήτρης Σωτηρίου συνέχισε θεραπεία, ο Φιορίν Ντουμισάι έκανε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ο Αμπντούλ Ουές ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

«Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/12) η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις τεχνικής, κατοχής μπάλας και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Αναφορικά με τους τραυματίες, ο Δημήτρης Σωτηρίου συνέχισε θεραπεία, ο Fjorin Durmishaj έκανε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ο Abdul Weiss ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (22/12), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για την ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Άρη (23/12, 15:00)», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Τρίτης (21/12).