Επίσημο: Ο Παναιτωλικός πήρε τον Μάρτενσον

Ο Γιόχαν Μάρτενσον υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Επίσημο: Ο Παναιτωλικός πήρε τον Μάρτενσον

Παίκτης του Παναιτωλικού και τυπικά ο Γιόχαν Μάρτενσον. Ο Σουηδός άσος υπέγραψε μέχρι και το καλοκαίρι του 2023 και ανακοινώθηκε από τα «καναρίνια».

«Ο Γιόχαν Μάρτενσον υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2023. Ο Σουηδός μέσος αγωνίζονταν την τελευταία τριετία στην Έρεμπεο. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 17», αναφέρει η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Για την ένταξή του στον Παναιτωλικό δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Μου άρεσε το πρότζεκτ του Παναιτωλικού και η προσέγγισή του. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που δημιουργεί το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα του Παναιτωλικού και να δώσω το 100% για να τον βοηθήσω στη συνέχεια των αγωνιστικών του υποχρεώσεων».

Ο Μάρτενσον έχει παίξει σε Χέλσινμποργκ, Ουτρέχτη, Γκάις ενώ δύο φορές έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Σουηδίας. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 24 συμμετοχές, σημείωσε ένα γκολ και μέτρησε μία ασίστ σε 1886 λεπτά.