Ολυμπιακός: Περιμένει κάτι παραπάνω από τον Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ούτε με τη Λαμία έφτασε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εξτρέμ του Ολυμπιακού. Η αγωνιστική του πτώση και πως ξεκίνησε.

Ολυμπιακός: Περιμένει κάτι παραπάνω από τον Ροντρίγκες

Στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα με τη Λαμία ο Πέδρο Μαρτίνς έριξε στο παιχνίδι τον Γκάρι Ροντρίγκες, έναν ποδοσφαιριστή από τον οποίο περίμενε πως θα του έδινε περισσότερη ενέργεια και ειδικά σε ένα σημείο που ο Ολυμπιακός φαινόταν να έχει κατεβάσει ρυθμό.

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, ωστόσο δεν μπόρεσε να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του Ολυμπιακού. Προσπάθησε να κάνει κάποιες ενέργειες, αλλά δεν μπόρεσε να τις ολοκληρώσει. Φάνηκε να του λείπει η σπιρτάδα από το παιχνίδι του και η έκρηξη που είχε στα πρώτα ματς που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει μείνει αρκετό καιρό μακριά από τον καλό του εαυτό. Η τελευταία του καλή εμφάνιση καταγράφηκε στις 7 Νοεμβρίου με τον Ιωνικό. Στη συνέχεια τον ταλαιπώρησε τραυματισμός και δεν πήγε στην εθνική ομάδα στην διακοπή του Νοεμβρίου. Δούλεψε στον Ρέντη για να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ιατρικά ήταν έτοιμος ο Ροντρίγκες, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον έβαλε στην αρχική ενδεκάδα.

Στη συνέχεια έπαιξε για 45' με τον Βόλο και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, για ένα λεπτό με τον Άρη, για 25' με τον Ατρόμητο και 33' με τη Λαμία. Ενδιάμεσα δεν ήταν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Σε όλα αυτά τα ματς δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει από αυτόν κάτι παραπάνω. Είναι παίκτης που τον πίστευε και τον ήθελε, αλλά δεν του έχει δώσει τις βοήθειες που περίμενε.