Γιοβάνοβιτς: «Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στη διαφορά ποιότητας που έκρινε το παιχνίδι. 

Γιοβάνοβιτς: «Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια»

Ο Παναθηναϊκός πήρε σημαντική νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρουσιάστηκε ικανοποιημένος. Ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε πως η ομάδα του νίκησε δίκαια ενώ στάθηκε και στις στημένες φάσιεις.

«Σίγουρα ήταν απαιτητικό παιχνίδι. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια σοβαρή ομάδα, πολύ πειθαρχημένη, δεν αφήνει πολλούς χώρους και πολλές ευκαιρίες. Έπρεπε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, όμως η διαφορά ποιότητας στο τέλος έκρινε το παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι και νομίζω ότι δίκαια κερδίσαμε», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV και πρόσθεσε:

«Είναι ευχάριστο ότι μετά από καιρό σκοράραμε από στημένη φάση. Ο Φακούντο είναι παίκτης που έχει αυτή τη δυνατότητα. Είναι ευχάριστο για εμάς ότι μετά από καιρό ο Σένκεφελντ έκανε ένα ολόκληρο 90 λεπτό και μάλιστα ήταν καλός. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερος.

Γενικώς, είμαι ικανοποιημένος από όλους γιατί έδειξαν μεγάλη ηρεμία, δεν άλλαξαν τον τρόπο παιχνιδιού. Παρότι το πρώτο ημίχρονο δεν θα μπορούσε να έχει θετική έκβαση, από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου φαινόταν ότι με τον ίδιο τρόπο αλλά λίγο καλύτερο ρυθμό μπορέσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι υπέρ μας».