Λουτσέσκου: «Με τρελαίνουν τα γκολ που δεχόμαστε»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης δήλωσε χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς, αλλά προβληματισμένος για τα γκολ που δέχτηκε.

Λουτσέσκου: «Με τρελαίνουν τα γκολ που δεχόμαστε»

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 3-2 χάρη σε ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κούρτιτς. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως τον… τρελαίνει ο τρόπος με τον οποίο δέχεται τα γκολ η ομάδα του.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

Για το πώς βίωσε το παιχνίδι: Χαρούμενος για τη νίκη ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι και το είχαμε προετοιμάσει όλη την εβδομάδα. Η ικανοποίηση μου είναι μεγάλη παίρνοντας τους τρεις βαθμούς.

Για τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες: Η νίκη είναι πολύ σημαντική. Είμαστε σε μία διαδικασία που προσπαθούμε να φτιάξουμε τη νοοτροπία και να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο σήμερα. Δεχτήκαμε δύο γκολ που θα μπορούσαμε να έχουν αποφύγει. Περισσότερο εκνευρίζομαι για τα γκολ που δεχτήκαμε, το ένα σε μία μετάβαση στην άμυνα και το άλλο από μία στατική φάση. Γενικότερα ήταν δύσκολο παιχνίδι για το πώς εξελίχθηκε. Ο αντίπαλος περίμενε για κάποια αντεπίθεση. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και καταφέραμε να αντιδράσουμε. Θα μπορούσαμε να μην τα έχουμε καταφέρει, αλλά πήραμε τη νίκη με ένα γκολ έτσι όπως μπήκε και με πέναλτι. Αυτό που με τρελαίνει και δεν μπορώ να διαχειριστώ είναι το πώς δεχόμαστε κάποια γκολ. Παρόλα αυτά καταφέραμε και σκοράραμε περισσότερα από αυτά που δεχτήκαμε και πήραμε τη νίκη.

Για το Κύπελλο: Θέλω να κερδίσουμε το παιχνίδι της Τετάρτης, είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Τελειώνοντας με μία πρόκριση την Τετάρτη και κλείνοντας πολύ τυπικά αυτό το κομμάτι που είχαμε κρίση.