Αυτόν τον Λαλά ήθελε ο Ολυμπιακός

Ο Κένι Λαλά συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία πάλι αυτός ήταν που ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα με μία μαγική μπαλιά.

Αυτόν τον Λαλά ήθελε ο Ολυμπιακός

Το παγωμένο μεσημέρι της Κυριακής φάνηκε αρχικά πως θα ήταν πολύ ευχάριστο για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες μπήκα στο γήπεδο με τρομερή διάθεση και όρεξη για να παίξουν ποδόσφαιρο και να πάρουν εύκολα τη νίκη κόντρα στη Λαμία.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που ήθελαν οι Πειραιώτες. Νίκησαν τη Λαμία, αλλά το θέμα τους είναι πως έκαναν το ματς αγχωτικό. Δεν το καθάρισαν όταν έπρεπε γιατί ο Σαράνοφ αφηνιάζει όταν παίζει στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στη συνέχεια εμφάνισαν τα γνωστά σημάδια. Το πόδι έφυγε από το γκάζι, ο αντίπαλος πήρε μέτρα και τον κόσμο τον έζωσαν τα φίδια.

Από το ματς με τη Λαμία, όμως, αξίζει να σταθούμε στον Κένι Λαλά. Ο Γάλλος μπακ δεν χρεώθηκε κάποια ασίστ, αλλά αυτός είχε το… κλειδί για να ανοίξει την άμυνα της Λαμίας. Η μπαλιά που κάνει στη φάση του γκολ είναι μαγική. Ο αποδέκτης ήταν ο ίδιος με το Περιστέρι, ο Αγκιμπού Καμαρά.

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Λαλά με μία εξαιρετική μπαλιά ανοίγει την αντίπαλη άμυνα. Ο Γάλλος ανεβάζει διαρκώς στροφές και η απόδοση του κινείται σε υψηλά επίπεδα δίνοντας πολύ σημαντικές βοήθειες στον Ολυμπιακό. Και αμυντικά ο Λαλά δεν έχει θέματα κι εδώ και καιρό θυμίζει τον παίκτη που ήθελε είχε δει και πήρε η ομάδα του Πειραιά.

Και κάτι για τον Αγκιμπού Καμαρά. Συνδυάζεται ωραία με τον Μασούρα στη φάση που κερδίζει το πέναλτι. Είναι μέσα στο γκολ και έχει καλά τρεξίματα στο γήπεδο με αρκετά κλεψίματα. Ο Αγκιμπού, όμως, οφείλει να είναι πιο συγκεντρωμένος και στις τελικές του προσπάθειες είτε αφορούν πάσες είτε τελειώματα φάσεων.