Τσιγγάρας: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να νικήσουμε τον Αστέρα»

Δηλώσεις λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα έκανε ο μέσος του ΠΑΟΚ Χάρης Τσιγγάρας. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη βελτίωση του κλίματος στα αποδυτήρια του «Δικεφάλου».

Τσιγγάρας: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να νικήσουμε τον Αστέρα»

Ο Χάρης Τσιγγάρας μίλησε στην κάμερα του Novasports ενόψει της αποψινής (7:30) αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας. Ο νεαρός χαφ των Θεσσαλονικέων μίλησε συγκεκριμένα:

Για την αλλαγή του κλίματος στα αποδυτήρια της ομάδας: «Πιστεύω ότι δουλεύουμε καθημερινά και φαίνεται στο γήπεδο και έτσι παίρνουμε τα αποτελέσματα που πρέπει να πάρουμε».

Αν ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει στο παρελθόν το κακό του πρόσωπο: «Όπως έχω πει πολλές φορές, κάθε ματς είναι διαφορετικό. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, έχουμε κερδίσει το κάθε παιχνίδι τώρα. Επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με τον Αστέρα για να τον κερδίσουμε και αυτόν».

Για τις καλές εμφανίσεις του: «Σίγουρα είναι κάτι πολύ ευχάριστο για μένα, αλλά το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα και να πηγαίνει καλά. Το ατομικό το αφήνουμε σε άλλη μέρα».

Πώς περιμένει τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για αυτούς τους τρεις βαθμούς, οπότε πιστεύω ότι θα το κάνουμε και θα πάρουμε τη νίκη που πρέπει».