ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΡΜΕΛΟ: Τους τάραξε στο βίντεο ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκλεισε ξανά τους παίκτες του σε μία αίθουσα του ξενοδοχείου και τους έκανε παρατηρήσεις, αυτή τη φορά για την κατάρρευση στο τελευταίο 20λεπτο με την Αϊντχόφεν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΡΜΕΛΟ: Τους τάραξε στο βίντεο ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς εκνευρίστηκε με την εικόνα που είδε από την ομάδα του στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα με την Αϊντχόφεν. Για αυτό το λόγο, όπως τάραξε τους παίκτες του στο βίντεο την Δευτέρα δείχνοντάς τους στιγμιότυπα από το 4-0 από την Γκενκ, το ίδιο έκανε και το πρωί της Τετάρτης, μία μέρα μετά την ήττα από την Αϊντχόφεν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τάραξε τους παίκτες του για ακόμη μία φορά στη βιντεοθεραπεία. Τους έκανε ξανά παρατηρήσεις για τη συμπεριφορά τους από το 68' και μετά, από την ώρα που ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ από την PSV και εκείνο το γκολ ήταν το ξεκίνημα της... κατάρρευσης.

Τα τέσσερα γκολ σε 11 λεπτά δεν συγχωρούνται και για αυτό το λόγο ο Μαρτίνς δεν έχασε πολύ χρόνο. Μία μέρα μετά την ήττα, έκανε φουλ βιντεοθεραπεία στους ποδοσφαιριστές του, με την ελπίδα ότι οι “ρεζέρβες” που θα παίξουν κόντρα στην Γκεζτέπε δεν θα πατήσουν πάλι τις ίδιες... μπανανόφλουδες.