ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια η αποστολή για το ματς με Αστέρα Τρίπολης

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια άφησε πίσω τον τραυματισμό του και θα ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του στην κυριακάτικη (19/12) συνάντηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα για τη 15η αγωνιστική. Διαβάστε τα ονόματα που συγκροτούν την αποστολή του «Δικεφάλου».

ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια η αποστολή για το ματς με Αστέρα Τρίπολης

Με παρόντα τον Αντελίνο Βιεϊρίνια θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα Τρίπολης αύριο (19/12, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Πορτογάλος κάπτεν του «Δικεφάλου του Βορρά» ξεπέρασε εντελώς τον τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός δράσης τον τελευταίο ενάμιση μήνα, αφού σήμερα (18/12) προπονήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα στην Τούμπα, όπου έγινε η τελευταία προπόνηση των «μαυρόασπρων» πριν από τον αγώνα με τους Αρκάδες.

Έτσι ο Βιεϊρίνια θα επανεμφανιστεί σε αποστολή μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αντίθετα, εκτός αυτή έμειναν οι σοβαρά τραυματίες Ελ Καντουρί, Τέιλορ και Ολιβέιρα, όπως και ο ανέτοιμος Μιτρίτσα.

Αναλυτικά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκονται οι παρακάτω 20 παίκτες: Πασχαλάκης, Ζίφκοβιτς Ζ., Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Ζίφκοβιτς Α., Άκπομ, Σφιντέρσκι.