Παναιτωλικός - Ατρόμητος 2-1: «Χρυσός» Καρέλης! (highlights)

Με τον Καρέλη να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Παναιτωλικός πήρε τεράστια νίκη σε βάρος του Ατρόμητου με σκορ 2-1.

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 2-1: «Χρυσός» Καρέλης! (highlights)

Το «χρυσό» κεφάλι του Νίκου Καρέλη έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο το βράδυ του Σαββάτου στο Αγρίνιο! Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο ματς (είχε περάσει ως αλλαγή τρία λεπτά νωρίτερα) ο φορ των «κυανοκίτρινων» σκόραρε για το 2-1 χαρίζοντας μια υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Βάσει της εικόνας του ματς, πάντως, δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι οι γηπεδούχοι ουσιαστικά «έκλεψαν» το ματς από τους φιλοξενούμενους! Κι αυτό γιατί οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, αναλαμβάνοντας τα ηνία μετά το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν στο ξεκίνημα από τον Φλόρες (βάζει υποψηφιότητα για το γκολ της σεζόν).

Σε κάθε περίπτωση, το τρίποντο πήγε στο... σακούλι του Παναιτωλικού, ο οποίος πέρα από τους βαθμούς κέρδισε και κάτι άλλο: Την υπεροχή σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τον Ατρόμητο. Κι αυτό γιατί οι Αγρινιώτες είχαν νικήσει τον αντίπαλό τους και στον πρώτο γύρο, έτσι έχουν σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει των πλέι οφ που ενδεχομένως να συμμετάσχουν...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Παναιτωλικού

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1

Σκόρερ: 3' Φλόρες, 78' Καρέλης - 55' Μαυρομμάτης

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: 66' Χουχούμης, 71' Αποστολάκης - 18' Χατζηισαΐας, 57' Σάλομον, 86' Ντένιτς

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας – Αποστολάκης Μαλής Κορνέλιους Χουχούμης – Αντούνες (75’ Τσιγγάρας) Φλόρες – Ντουάρτε (90’+6’ Περέιρα) Μπαρμπόσα (75’ Καρέλης) Μεντόσα (90’+3’ Λούι) – Βέργος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς – Στρούγγης (46’ Σπιριντόνοβιτς) Χατζηισαΐας Μαυρομμάτης – Καστελιάνο Κιβρακίδης Χαρίσης (77’ Νάτσος) Σάλομον Ντένιτς (86’ Τζαβίδας) – Μπεντινέλι (77’ Βασιλαντωνόπουλος) Κουλούρης.