Τι γίνεται με τον Γουίλιαν Αράο

Χαμός στη Βραζιλία με τον 26χρονο χαφ με τα Μέσα της πατρίδας του να μεταδίδουν ότι υπάρχει συμφωνία. Τι λένε στο λιμάνι.

Τι γίνεται με τον Γουίλιαν Αράο

Και ξαφνικά η μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο στον Ολυμπιακό έχει μετατραπεί σε θρίλερ. Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τη Φλαμένγκο, με τις δύο ομάδες να έχουν συμφωνήσει στα 2,5 εκατ. ευρώ. Από τη Βραζιλία, ωστόσο υπήρξε η είδηση ότι ο παίκτης… κλοτσάει και δεν συμφωνεί με τους Πειραιώτες.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα των Βραζιλιάνων ο λόγος έχει να κάνει με τις τραπεζικές εγγυήσεις που φέρεται να ζητάει ο ποδοσφαιριστής για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο δεν ευθύνεται ο Ολυμπιακός, αλλά έχει να κάνει με τους φόβους που έχουν προκαλέσει οι υποθέσεις Μολέντο και Λουτσιάνο στον Παναθηναϊκό.

Μερικές ώρες αργότερα το δίκτυο Futebol Interior έδωσε μία άλλη διάσταση στο θέμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει για δανεισμό του ποδοσφαιριστή για τα επόμενα δύο χρόνια και μάλιστα με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Μάλιστα η σχετική ανάρτηση παρουσιάζει τον Γουίλιαν Αράο με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Κάποιοι άλλοι στη Βραζιλία μιλούν για συμφωνία και άφιξη του παίκτη ως την Παρασκευή στη χώρα μας. Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει καμία ανησυχία για την υπόθεση και θεωρείται απόλυτα ελεγχόμενη. Πληροφορίες αναφέρουν πως πράγματι δεν υπάρχει θέμα με τη μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο παρά το πρόβλημα που φαίνεται πως προέκυψε.