Με τις «ρεζέρβες» κόντρα στην Γκεζτέπε

Σε διάστημα 48 ωρών ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να ξεκινήσει πάλι αυτούς που είχε ξεκινήσει κόντρα στην Αϊντχόφεν. Προσανατολίζεται να δώσει χρόνο συμμετοχής από την αρχή σε Νικολάου, Μασούρα, Κούτρη και Χατζισαφί στα χαφ.

Με τις «ρεζέρβες» κόντρα στην Γκεζτέπε

Κάποια σοβαρή δοκιμή δεν έγινε στην προπόνηση της Τετάρτης, γιατί πολύ απλά όσοι έπαιξαν κόντρα στην Αϊντχόφεν έκαναν αποθεραπεία.

Πάντως, ο Πέδρο Μαρτίνς στο φιλικό με την Γκεζτέπε (26/7, 19.00) θα κοιτάξει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν έπαιξαν με την Αϊντχόφεν ή χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα.

Φαντάζει δύσκολο να πάει μέσα σε διάστημα 48 ωρών με τους παίκτες που αγωνίστηκαν για μία ώρα και... βάλε κόντρα στην PSV.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δούμε βασικούς απέναντι στους Τούρκους τον Δημήτρη Νικολάου με τον Παπέ Σισέ στο κέντρο της άμυνας, τους Μασούρα και Κούτρη στα άκρα, τον Χατζισαφί στα χαφ μαζί με τον Ανδρούτσο, τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης, τον Λάζαρο και τον Φέτφα στα δύο “φτερά” της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο Ποντένσε για παράδειγμα, το πιθανότερο είναι να μην χρησιμοποιηθεί καθόλου. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με άλλους που ξεκίνησαν με την Αϊντχόφεν.

Η Γκεζτέπε τερμάτισε πέρσι 6η στο τουρκικό πρωτάθλημα και έχει βλέψεις τη νέα σεζόν να κερδίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και να παίξει στο Europa League.

Την περασμένη εβδομάδα έφερε 1-1 με την Φορτούνα Σιτάρντ και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι Τούρκοι απεσταλμένοι δημοσιογράφοι στην Ολλανδία, η Γκεζτέπε αντιμετωπίζει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σαν να είναι επίσημο!

Το ματς θα διεξαχθεί στο Άρνεμ που απέχει περίπου 1 ώρα από τη βάση των “ερυθρολεύκων” στο Έρμελο.