«Λέει "ναι" ο Ολυμπιακός για Σεμέδο»

Νέα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία επιβεβαιώνουν ότι Ολυμπιακός και Πόρτο είναι σε επαφές για τον Ρούμπεν Σεμέδο και μάλιστα θεωρούν την υπόθεση πολύ προχωρημένη.

«Λέει "ναι" ο Ολυμπιακός για Σεμέδο»

Γι' ακόμα μία στην Πορτογαλία φιλοξενούνται ρεπορτάζ για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Μετά και την απόκτηση του Κώστα Μανωλά ο Ολυμπιακός έχει αρκετές επιλογές στο κέντρο της άμυνας και πλέον το θέμα του 27χρονου κεντρικού αμυντικού μπαίνει σε άλλες βάσεις.

Η Πόρτο και ο Ολυμπιακός βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τον θέλει στην ομάδα του και η υπόθεση φαίνεται να είναι αρκετά προχωρημένη.

Η Record φιλοξενεί και νέο ρεπορτάζ για τον Ρούμπεν Σεμέδο έχοντας μάλιστα πρωτοσέλιδο "χτύπημα". Σύμφωνα με όσα αναφέρει το πορτογαλικό έντυπο ο Ολυμπιακός λέει το "ναι" στην πρόταση των "Δράκων" για δανεισμό του 27χρονου κεντρικού αμυντικού.

Στην Ιβηρική θεωρούν σχεδόν τελειωμένη την υπόθεση του Σεμέδο. Από την πλευρά των "ερυθρόλευκων" δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό για το θέμα του Πορτογάλου, όμως, οι συμπατριώτες του θεωρούν πως οι δύο ομάδες τα βρίσκουν για δανεισμό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, η οποία θα είναι ύψους 5-6 εκατ. ευρώ.

Ο παίκτης, πάντως, συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του στον Ρέντη προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από το παιχνίδι της Λιβαδειάς.