Ολυμπιακός: Φουλάρει για να κλείσει άμεσα και αριστερό μπακ

Μετά τον Κώστα Μανωλά ο Ολυμπιακός τρέχει να κλείσει και το θέμα του αριστερού μπακ προκειμένου να έρθει άμεσα ο ποδοσφαιριστής που θα δώσει ανάσες στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ολυμπιακός: Φουλάρει για να κλείσει άμεσα και αριστερό μπακ

Η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό κάνει τον γύρο της Ευρώπης. Τα μεγαλύτερα δίκτυα της Ηπείρου μας ασχολούνται με την απόκτηση ενός παίκτη από τη Νάπολι. Οι Πειραιώτες έκαναν το "μπαμ" στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως η ενίσχυση τους δεν σταματάει με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό.

Τα "θέλω" των πρωταθλητών Ελλάδας για τη χειμερινή περίοδο είναι συγκεκριμένα. Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει έναν αριστερό μπακ, ο οποίος θα κάνει τα… ρεπό του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός μπακ αγωνίζεται ασταμάτητα με αποτέλεσμα πολλές φορές να παίζει στα… όρια του.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν βγει στην αγορά για να βρουν έναν παίκτη που θα μπορέσει να του δώσει ανάσες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο στόχος έχει εντοπιστεί στο εξωτερικό και μάλιστα η κινητικότητα είναι πολύ έντονη. Λέγεται ότι το θέμα του μπακ θα κλείσει άμεσα και δεν θα τραβήξει για πολύ. Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται με την ιστορία του αριστερού μπακ και θα το κάνει.

Γι' αυτό το ρόλο είχε αποκτηθεί ο Μίχαλ Καρμπόβνικ, αλλά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί με αποτέλεσμα στο εξωτερικό να υπάρχουν φήμες και ρεπορτάζ για το μέλλον του. Ο Πολωνός μπακ δεν έχει πάρει πολλές συμμετοχές και γι' αυτό ο Ολυμπιακός κινείται να κλείσει άμεσα το θέμα του αριστερού μπακ.