Εμπλοκή με Αράο

Ο Βραζιλιάνος χαφ μπλοκάρει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό παρά τη συμφωνία των Πειραιωτών με τη Φλαμένγκο.

Εμπλοκή με Αράο

Ολυμπιακός και Φλαμένγκο έχουν δώσει τα χέρια με τους Βραζιλιάνους να κάνουν λόγο για συμφωνία στα 2,5 εκατ. ευρώ. Οι πληροφορίες ήθελαν τον Γουίλιαν Αράο να μπαίνει στο αεροπλάνο και να φτάνει στην Ελλάδα την Παρασκευή.

Ξαφνικά, όμως, έχει προκύψει εμπλοκή στο θέμα της μεταγραφής του. Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τη Φλαμένγκο, αλλά με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία ο ποδοσφαιριστής αρνείται να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Ποιος είναι ο λόγος που συμβαίνει κάτι τέτοιο; Ο 26χρονος χαφ που είναι διακαής πόθος του Ολυμπιακού ζητάει τραπεζικές εγγυήσεις για την καταβολή των χρημάτων του προκειμένου να έρθει στον Πειραιά. Μολέδο και Λουτσιάνο αντιμετώπισαν προβλήματα με τα χρήματα τους στη χώρα μας και ο Γουίλιαν Αράο δεν θέλει να ζήσει ανάλογες καταστάσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι ο ποδοσφαιριστής αναμενόταν στην Ελλάδα με λιγότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε στη Φλαμένγκο. Για τον ίδιο λόγο άλλωστε υπήρχε καθυστέρηση στη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Φλαμένγκο. Και η ομάδα του είχε ζητήσει ανάλογες εγγυήσεις για να δώσει τα χέρια με τους Πειραιώτες. Τις πήρε και είναι ύψους 2,5 εκατ. ευρώ και γι’ αυτό κατέληξε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Κάτι ανάλογο ζητάει τώρα και ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει στυλώσει τα πόδια και δεν λέει το «ναι» για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη με τον παίκτη να μην είναι στα πλάνα του προπονητή για το παιχνίδι με τη Σάντος.