Δεν εφησυχάζει ο Ολυμπιακός και ανεβάζει τον πήχη

Στον Ολυμπιακό δεν εφησυχάζουν και με τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά δείχνουν ότι βάζουν ψηλά τον πήχη για το υπόλοιπο της σεζόν.

Δεν εφησυχάζει ο Ολυμπιακός και ανεβάζει τον πήχη

Φτάνοντας στη διακοπή για τα Χριστούγεννα ο Ολυμπιακός είναι στο +8 από την ΑΕΚ και στα μπαράζ του Europa League. Όλα αυτά η ομάδα του Πειραιά τα έχει πετύχει χαϊδεύοντας το γκάζι γιατί ακόμη δεν το έχει πατήσει. Με την εικόνα που έχουν παρουσιάσει οι αντίπαλοι του στην Ελλάδα η διαφορά των οχτώ βαθμών δεν καλύπτεται.

Θα περίμενε κανείς η ομάδα του Πειραιά να εφησυχάσει βλέποντας ότι το πρωτάθλημα θα το πάρει και πως στην Ευρώπη θα αντιμετωπίσει μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ιταλίας.

Κι όμως ο Ολυμπιακός δεν εφησυχάζει και δυναμώνει κι άλλο. Η ομάδα του Πειραιά έντυσε στα ερυθρόλευκα τον Κώστα Μανωλά έναν ποδοσφαιριστή με 216 συμμετοχές στη Serie A, έναν παίκτη που άφησε τη Νάπολι μία ομάδα που διεκδικεί το φετινό πρωτάθλημα. Ο Μανωλάς έκανε την επιλογή του να επιστρέψει στον Πειραιά, αλλά το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός μπήκε στη διαδικασία να κάνει ακόμα μία οικονομική υπέρβαση.

Και τα πράγματα είναι απλά. Οι Πειραιώτες θέλουν να γίνονται όλο και καλύτεροι. Δεν εφησυχάζουν και ο πήχης μπαίνει ψηλά. Δεν ψάχνουν για δικαιολογία πως η Αταλάντα είναι το φαβορί και δεν θα τους πει κανείς τίποτα αν μείνουν εκτός. Φροντίζουν να θωρακίζονται προκειμένου να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την ιταλική ομάδα. Ακόμη το κλαμπ ετοιμάζεται και για τα επόμενα χρόνια και ο Μανωλάς με την καριέρα που έχει κάνει στην Ιταλία έχει αποδείξει πως μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για το κέντρο της άμυνας.

Η μεταγραφή του 30χρονου στόπερ είναι μία μεγάλη επιτυχία για το κλαμπ, διότι κατάφερε και πήρε παίκτη από τη Νάπολι, αλλά από την άλλη είναι και ένα σαφέστατο μήνυμα προς όλους πως στο λιμάνι υπάρχει η ίδια δίψα και το ίδιο πάθος για τίτλους και επιτυχίες.