Μανωλάς: «Να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου»

Ο Κώστας Μανωλάς δήλωσε πανευτυχής για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη Νάπολι και την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Μανωλάς: «Να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου»

Το ήθελε σαν… τρελός ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος και το καλοκαίρι πίεσε τη Νάπολι για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός γύρισε τελικά στην ομάδα που εκτόξευσε την καριέρα του και απόλαυσε την υποδοχή που του επιφύλαξαν 2.000 οπαδοί.

Ο Κώστας Μανωλάς στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε:

«Εγώ ήθελα να έρθω από το καλοκαίρι. Δεν προχώρησε αυτό, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα αυτή τη στιγμή τον Ιανουάριο. Άλλωστε φαίνεται και από τη συμπεριφορά μου, δεν ξέρω αν το καταλάβατε. Ελπίζω να παίξω όσο πιο πολλά χρόνια μπορώ ακόμα στον Ολυμπιακό να τον βοηθήσω να κατακτήσει τίτλους και να κάνει και μεγάλες πορείες στην Ευρώπη γιατί αυτό του αξίζει σαν Ολυμπιακός.

Εγώ αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι όπως με έχετε ζήσει όλα τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο, είναι ότι θα δώσω και την ψυχή μου μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια έξω απ’ το γήπεδο. Τα λόγια ο ποδοσφαιριστής τα κάνει πράξεις μέσα στο γήπεδο. Αυτό περιμένω να δείξω μέσα στο γήπεδο, στον κόσμο του Ολυμπιακό. Να ανταποδώσω την αγάπη που μου έδειξε και σήμερα, την εμπιστοσύνη του προέδρου που ήταν πάντα ανοιχτός και πάντα με την καρδιά του να με φέρει πάλι πίσω στον Ολυμπιακό γιατί ήταν εκείνος που με επέλεξε όταν έμεινα ελεύθερος από την ΑΕΚ και πήρε εκείνος το ρίσκο να με φέρει στον Ολυμπιακό κι ήταν εκείνος που με στήριξε από τα πρώτα μου βήματα στον Ολυμπιακό. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα και το μόνο που του λέω είναι ότι θα το αποδείξω μέσα στο γήπεδο. Την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, πάντα τον ευχαριστώ πάρα πολύ και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Σας ευχαριστώ».