Με Λε Ταλέκ και Χατζισαφί η 11αδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό που έχει βασικό τον Τσιγκρίνσκι!

Ο Αργύρης Γιάννικης ανακοίνωσε την 11αδα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό για την 14η αγωνιστική της Super League που έχει για νέα πρόσωπα τους Λε Ταλέκ και Χατζισαφί, οι οποίοι αντικαθιστούν τους Σιμόες (τιμωρημένος) και Μοχαμάντι (τραυματίας). Στον πάγκο ο προερχόμενος από τραυματισμό Λιβάι Γκαρσία. Με βασικό τον πρώην «κιτρινόμαυρο» Τσιγκρίνσκι οι γηπεδούχοι

Με Λε Ταλέκ και Χατζισαφί η 11αδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό που έχει βασικό τον Τσιγκρίνσκι!

Την ενδεκάδα του αγώνα με τον Ιωνικό, στη Νίκαια, για την 14η αγωνιστική της Super League (16/12, 19:30) ανακοίνωσε ο Αργύρης Γιαννίκης και σ' αυτήν υπάρχουν δύο νέα πρόσωπα.

Πρόκειται για τους Νταμιάν Λε Ταλέκ κι Εχσάν Χατζισαφί, που αντικαθισούν τους Σιμόες (τιμωρημένος) και Μοχαμάντι (τραυματίας).

Στον πάγκο έμεινε ο προερχόμενος από τραυματισμό Λιβάι Γκαρσία.

Έτσι η 11αδα απαρτίζεται από τους: Τσιντώντα, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλο, Αμραμπάτ, Τσούμπερ, Αραούχο.

Αναπληρωματικοί: Χατζηεμμανουήλ, Ρότα, Μήτογλου, Μιτάι, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς

Στην αντίπερα «όχθη», με τον Τσιγκρίνσκι κανονικά στο αρχικό σχήμα αρχίζει το ματς κόντρα στην «Ένωση» η γηπεδούχος ομάδα

Συγκεκριμένα οι 11 που ξεκινούν για την ομάδα της Νίκαιας είναι οι:
Χουτεσιώτης, Βαφέας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Γκοτσούλιας, Βαλεριάνος, Ντάλτσιο, Κάνιας, Κιάκος, Αοσμαν, Λένις.

Αναπληρωματικοί για τους γηπεδούχους οι: Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Μουστάκης, Κωνσταντινίδης, Πογοσιάν, Μπονέτι, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας.