ΟΦΗ - Άρης 1-1: Όρθιος με Μπρούνο Γκάμα στο 90’ (highlights)

Ο Άρης ισοφάρισε (1-1) τον ΟΦΗ στο 90’ με πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα. Το 1-0 ο Πασαλίδης με κεφαλιά στο 15’. ¨Ενταση στο φινάλε.

ΟΦΗ - Άρης 1-1: Όρθιος με Μπρούνο Γκάμα στο 90’ (highlights)

Ο ΟΦΗ σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο ευτύχησε να σκοράρει στο 15’ με τον Πασαλίδη, αφού ο κεντρικός της ομάδας του Ηρακλείου, μετά τη λάθος έξοδο του Κουέστα, έπαιξε βόλεϊ με το κεφάλι στην περιοχή του Άρη με τον Βούρο (έτερος αμυντικός) και έβαλε μπροστά τους Κρητικούς που είχαν μια ακόμη πολύ καλή ευκαιρία για το 2-0 στο 45’.

Ο Άρης παρουσιάστηκε νωθρός, χωρίς κίνηση και έτσι δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Επασί. Αυτό άλλαξε άρδην στην επανάληψη. Η κίνηση του Μάντζιου με την είσοδο του Λούμορ βοήθησε ενώ πρέπει να σημειώσουμε πως στο πρώτο ημίχρονο ο κόουτς του Άρη προχώρησε και σε δύο αναγκαστικές αλλαγές.

Στην επανάληψη ο αγώνας είχε καλύτερο ρυθμό, ο Άρης έβγαινε πιο καλά στην επίθεση αλλά έλειπε η πολύ μεγάλη φάση ενώ και ο Νίκος Νιόπλιας έκανε από την πλευρά του τις αλλαγές για να φρεσκάρει την επίθεση και τη μεσαία γραμμή, ωστόσο οι γηπεδούχοι κοίταξαν να κρατήσουν το πολύτιμο 1-0 ενώ είχαν στο ξεκίνημα μια πολύ καλή στιγμή με τον Λάμπρου από στημένη μπάλα.

Τη στιγμή που όλα έδειχναν πως ο ΟΦΗ θα έπαιρνε τη νίκη, ο Ιτούρμπε με προσωπική ενέργεια, κέρδισε το πέναλτι από τον Μπαλογιάννη και ο αρχηγός Μπρούνο Γκάμα έγραψε το 1-1 στο 90'.

Στο φινάλε υπήρξε ένταση την ώρα που πήγαιναν οι παίκτες στα αποδυτήρια αλλά γρήγορα τα πνεύματα ηρέμησαν.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»

ΟΦΗ – Άρης 1-1

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Σκόρερ: 15’ Πασαλίδης - 90' Γκάμα

Κίτρινες: Γκαγιέγκος, Τζέγκο, Σάκιτς, Μαρινάκης, Μεγιάδο

Οι συνθέσεις...

ΟΦΗ: Eπασί – Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (65’ λ. τρ. Γιαννούλης), Mπαλογιάννης – Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Ντε Γκούζμαν – Τοράλ (71’ Καμάου), Λάμπρου (83' Στάικος), Καστάνιος (71’ Φαν Ντάινεν)

ΑΡΗΣ: Koυέστα – Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα 4 (46’ Λούμορ) – Τζέγκο (81' Ματίγια), Σάσα – Εντιαγέ (22’ λ. τρ. Μαντσίνι), Γκαρσία (40’ λ. τρ. Ιτούρμπε), Γκάμα – Καμαρά (81' Μάνος)