Ολυμπιακός: Η απώλεια του Ιανουαρίου και οι απαντήσεις του Λαλά

Ο Ελ Αραμπί επισκίασε την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Κένι Λαλά και ο Αγκιμπού Καμαρά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Ολυμπιακός: Η απώλεια του Ιανουαρίου και οι απαντήσεις του Λαλά

Ο φετινός Ατρόμητος μπορεί να μην έχει τη δυναμική προηγούμενων ετών, αλλά το Περιστέρι παραμένει μία δύσκολη έδρα. Ο Ολυμπιακός πήγε στα Δυτικά προάστια όντας απόλυτα σοβαρός και έχοντας γνώση τι τον περιμένει. Γι' αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε το καλύτερο του σχήμα. Δεν υποτίμησε ποτέ τον αντίπαλο του όπως δεν το έχει κάνει με κανένα στην Ελλάδα.

Όλο το θέμα για την ομάδα του Πειραιά ήταν να πετύχει το πρώτο γκολ, να ξεκλειδώσει την άμυνα του Ατρόμητου και να της δημιουργήσει πρόβλημα. Είναι λογικό όλα τα φώτα να πέφτουν πάνω στον Ελ Αραμπί. Δικαίως συμβαίνει, διότι αυτός είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, ο μεγάλος σταρ. Έχει ήδη αφήσει το σημάδι του στην ιστορία του κλαμπ και ευχή όλων στον Ολυμπιακό είναι να συνεχίσει με την ερυθρόλευκη.

Θα σταθούμε, όμως, σε δύο άλλα πρόσωπα της νίκης του Ολυμπιακού στο Περιστέρι. Οι ποδοσφαιριστές που είχαν το κλειδί για να ανοίξουν την πόρτα της άμυνας του Ατρόμητου. Ο ένας είναι ο Κένι Λαλά, ο οποίος στο 34' έχει περάσει μαγική μπαλιά στον Αγκιμπού Καμαρά. Έχει φτιάξει το παιχνίδι από πίσω και το έχει κάνει ξανά λίγα λεπτά μετά το 1-0. Τότε τροφοδότησε τον Μασούρα, αλλά δεν μπόρεσε ο Έλληνας εξτρέμ να τελειώσει τη δουλειά.

Ο Γάλλος είναι σταθερά καλός στα παιχνίδια του Ολυμπιακού, βγάζει ποιότητα και δίνει βοήθειες και στην επίθεση. Και σε ένα ματς όπως αυτό με τον Ατρόμητο είναι σημαντική η βοήθεια των μπακ. Ο άλλος που ήταν καθοριστικός σε αυτό το παιχνίδι είναι ο Αγκιμπού Καμαρά.

Έχουν γραφτεί πολλά από την αρχή της χρονιάς για τον πιτσιρικά. Πέρασε μία περίοδο ντεφορμαρίσματος, αλλά στο ματς με τον Ατρόμητο έδειξε ξανά τον πραγματικό του εαυτό. Κάνει υπέροχη κίνηση στη φάση που του βγάζει ο Λαλά τη μπαλιά και ακόμα πιο υπέροχη στο 2-0. Πέρασε μαγική μπαλιά στον Ελ Αραμπί και ο Ολυμπιακός καθάρισε τη… μπουγάδα στο Περιστέρι. Και είναι αλήθεια πως αν δεν αλλάξει κάτι με το Κόπα Άφρικα, ο Αγκιμπού θα είναι η μεγαλύτερη απώλεια του Ιανουαρίου.