Μαρτίνς: «Τρομερός εκτελεστής ο Ελ Αραμπί»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έπλεξε το εγκώμιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου στο γήπεδο του Περιστερίου.

Μαρτίνς: «Τρομερός εκτελεστής ο Ελ Αραμπί»

Σε περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να κάνει χατ τρικ και την ομάδα του Πειραιά να επικρατεί με σκορ 3-0. Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τους Περιστεριώτες τόνισε πως είναι σημαντικό που οι Πειραιώτες κράτησαν το μηδέν στην άμυνα, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Μαροκινού φορ.

Μαρτίνς: «Όταν κερδίζεις σε τέτοια γήπεδα, κερδίζονται και οι τίτλοι»

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει με το απόλυτο εκτός έδρας και τι άλλο περιμένει να δει από τους παίκτες του: «Την ίδια συμπεριφορά και την ίδια αντιμετώπιση σε όλα τα παιχνίδια, όχι μόνο στα εκτός, αλλά και στα εντός. Περιμένουμε να δούμε καλή απόδοση, καλές νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο έως το τέλος».

Για το πόσο σημαντικό είναι να κρατάει η ομάδα σας το μηδέν στα τελευταία παιχνίδια: «Ο πρώτος στόχος είναι να κερδίζει και είναι σημαντικό να κρατάμε και το μηδέν στην άμυνα. Μια ομάδα που κρατάει το μηδέν στην άμυνα, δείχνει ότι η λειτουργία της είναι καλή. Δουλεύουμε για να μην μας βλάπτουν οι αντίπαλοι. Οι αριθμοί δείχνουν ότι είμαστε πολύ προσεκτικοί πίσω και αποτελεσματικοί μπροστά».

Για το αν ο Ελ Αραμπί είναι ο κορυφαίος φορ με τον οποίο συνεργάστηκε στην καριέρα του: «Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Και οι αριθμοί του Γιουσέφ είναι τέτοιοι που δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Από τότε που είμαι προπονητής, είναι ο πιο παραγωγικός παίκτης που έχω συνεργαστεί. Και δεν είναι μόνο στο ότι βάζει γκολ, αλλά βοηθάει γενικότερα και στη λειτουργία της ομάδας. Είναι αποτελεσματικός στην τακτική, συνεισφέρει πάντα στο παιχνίδι, είτε σκοράρει, είτε όχι. Συνήθως είναι τρομερός εκτελεστής. Βάζει τα γκολ, αλλά συνεισφέρει στην ποιότητα της ομάδας. Οι αριθμοί μπορούν να μιλήσουν για τα αποτελέσματα. Δεν έχουμε κάτι περισσότερο να σχολιάσουμε».