Ελ Αραμπί: «Να αφήσω το σημάδι μου στην ιστορία του κλαμπ»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου και για το γεγονός πως έπιασε τον Τζιοβάνι με τέσσερα χατ τρικ.

Ελ Αραμπί: «Να αφήσω το σημάδι μου στην ιστορία του κλαμπ»

Ασταμάτητος ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έκανε χατ τρικ στο Περιστέρι και οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη με 3-0 επί του Ατρόμητου. Ο Μαροκινός μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους "κυανόλευκους" τόνισε πως θέλει να συνεχίσει να σκοράρει με την ερυθρόλευκη φανέλα και να αφήσει το σημάδι του στην ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε:

Για το αν ήταν άλλη μία μέρα στη δουλειά: Πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όταν κάνεις χατ τρικ και νικάει η ομάδα είμαστε ευχαριστημένοι. Η ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι και δεν ήταν καθόλου εύκολη αυτή η νίκη.

Για το αν ένιωθε ότι θα έρθουν κι άλλα γκολ: Όταν βάζεις το πρώτο γκολ νιώθεις αυτοπεποίθηση και πιστεύεις ότι θα έρθει το δεύτερο γκολ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι τις διακοπές.

Για το ότι έπιασε τον Τζιοβάνι με τέσσερα χατ τρικ: Πραγματικά είμαι περήφανος. Όλοι γνωρίζουμε τι έχει κάνει ο Τζιοβάνι. Έχω έρθει εδώ για να αφήσω το σημάδι μου. Ελπίζω να συνεχίσω να βάζω κι άλλα γκολ με τον Ολυμπιακό.

Για τη φάση που έχασε για το καρέ: Απογοητεύτηκα γιατί ήταν ωραία σέντρα. Ήταν έκπληξη για μένα που δεν σκόραρα. Είναι σημαντικό να δημιουργούμε ευκαιρίες και αν φτιάχνουμε ευκαιρίες το γκολ θα έρθει.

Για τη μπάλα: Την έχω στα αποδυτήρια. Θα τη φυλάξω, θα την υπογράψω και ελπίζω να μην είναι η τελευταία.

Για τα 14 χατ τρικ στην καριέρα του και το ένα καρέ: Γι' αυτό ήρθα εδώ για να προσπαθώ και να σκοράρω. Είναι σημαντικό για έναν επιθετικό να βάζει γκολ.